Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αγιασμός πριν το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Χανίων.

Πριν πραγματοποιηθεί σήμερα το πρώτο δημοτικό συμβούλιο Χανίων για το 2018, τελέστη ο αγιασμός από τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνού και στη συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του συμβουλίου.

Φέτος η τυχερή στην οποία έπεσε το φλουρί της πίτας ήταν η αντιδήμαρχος, Βαρβάρα Περράκη.

Μετά το πέρας της τελετής αγιασμού ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου, Δαμασκηνός είπε:

“Η τοπική κοινωνία μπορεί να αμβλύνει τον πόνο και τη δυσφορία των ανθρώπων. Εύχομαι καλή δύναμη και πορεία. Το έργο σας είναι αξιόλογο και πολύ δύσκολο και μέσα από τη συνεργασία και την προσπάθεια όλων μαζί μπορούμε να μεγαλουργήσουμε. Η κοινωνία των προσώπων είναι εκείνο που έχει τα στοιχεία που χρειάζονται για να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Καλή δύναμη και χρόνια πολλά! Ευχομαι αυτός ο χρόνος να προσφέρει ό,τι δεν πρόσφερε ο προηγούμενος.”

Με τη σειρά του ο δήμαρχος Χανίων,Τάσος Βάμβουκας ευχήθηκε:

“Καλή χρονιά με υγεία, να είναι μια δημιουργική χρονιά. Οι αποφάσεις του συμβουλίου αυτού επηρεάζουν τις αποφάσεις του δήμου μας και μάλιστα σημαντικά. Έχουμε μέχρι τώρα δείξει όλοι σύνεση και πρέπει να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση ούτως ώστε να οδηγήσουμε τον δήμο μας σε ανώτερα κλιμάκια. Να έχουμε πρόοδο στον τόπο και να είμαστε μονιασμένοι.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook