Το φλουρί της πίτας κέρδισε η φιλη του Δικτύου κα Σταυρούλα Μαργαριτάκη.

Με ενθουσιασμό και με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ολοκληρώθηκε μια όμορφη βραδιά στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ξεν/χείο Αστόρια την Δευτέρα 17.1.2018.

Η πρόεδρος Σκεύω Μπιζιώτη ευχήθηκε Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε  ολους τους συνεργάτες και αρωγούς του Δικτύου, ιδιαίτερα τον Περ/ρχη κ.Σταύρο Αρναουτάκη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ,Μανώλη Αλιφιεράκη καθώς και τους δωροθέτες  Χρυσοχοείο Αναστασάκη,σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης, Μινωικές Γραμμές, Μαρία Aσαριωτάκη, Κατερίνα Μεταξαράκη καί   το Κατ/μα Μπορντώ.

“Έχουμε χρέος τόνισε η πρόεδρος να αφιερώσουμε ένα κομμάτι της πίτας στα θύματα του ακήρυκτου πολέμου της ασφάλτου και να ευχηθούμε   το 2018  να περάσει χωρίς να θρηνήσουμε ξανά αλλα  θύματα.”

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περ/ρχης κ.Σταύρος Αρναουτάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  κ. Μανώλης Αλιφιεράκης ,εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων.

Επίσης παρευρέθηκαν οι κυρίες Ρίτσα Καλογεροπούλου,πρόεδρος Λυκείου Ελληνίδων,η Μαίρη Παχιαδάκη πρόεδρος Συνδέσμου μελών γυναικείων σωματείων και η Ελένη Μπρεδάκη πρώην πρόεδρος του Σοροπτιμιστικού  Ομίλου.

Το φλουρί της πίτας κέρδισε η φιλη του Δικτύου κα Σταυρούλα Μαργαριτάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook