Σύσσωμη η  κοινωνία του Ηρακλείου βρέθηκε στη συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων  για τη διακομιδή και τη θεραπεία του 43χρονου Χάρη Πινακουλάκη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Το ανθρώπινο πρόσωπό τους έδειξαν οι Κρητικοί, στηρίζοντας τη συναυλία ελπίδας για τον Χάρη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 15/1/2018 στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ.

Η συναυλία διοργανώθηκε προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη διακομιδή και τη θεραπεία του 43χρονου Χάρη Πινακουλάκη στο νοσοκομείο The First Affiliated Hospital of Soochow University, στην Κίνα.

Σύσσωμη η  κοινωνία του Ηρακλείου, η τοπική επιχειρηματικότητα και οι φορείς του νομού συμπαραστάθηκαν και στήριξαν τη δράση αυτή.

Στη συναυλία μετείχαν πάρα πολλοί καλλιτέχνες. Ανάμεσα τους οι: Ross Daly, Κέλυ Θωμά, Ψαρογιώργης, Γιώργης Μανωλάκης, Βασίλης Σταυρακάκης, Γιώργης Σταυρακάκης, Αντώνης Σταυρακάκης, Ιάκωβος Πατεράκης, Αλέκος Φανουράκης, Γιαννης Παξιμαδάκης, Στέλιος Πετράκης και Ευγενία Τόλη Δαμαβολίτη.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ)  στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που καταβλήθηκε για την συγκέντρωση των χρημάτων και με ανακοίνωσή της ευχαριστεί "τα σωματεία – μέλη της και τους συναδέλφους που στήριξαν οικονομικά και επικοινωνιακά τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η ΟΕΒΕΝΗ ευχαριστεί επίσης το Σωματείο Αρτοποιών Ν.  Ηρακλείου ‘Η ΔΗΜΗΤΡΑ» που προσέφερε 2.000 τεμάχια αρτοσκευάσματος τα οποία διατέθηκαν εκείνη τη βραδιά.

Ευχόμαστε ο  Χάρης να βγει νικητής και να επιστρέψει υγιής στην οικογένεια του".