Ο Εργοτέλης λίγες ώρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε την 7η και τελευταία προσθήκη του για τη νέα χρονιά αποκτώντας τον 19χρονο μέσο Βασίλη Ρέντζα που έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα. 
Ο Ρέντζας αγωνίστηκε πέρυσι σε 7 παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και ο Καραγεωργίου είχε τσεκάρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο ματς με την Λάρισα που έγινε στη Θεσσαλική πόλη . 
Ο Ρέντζας αποκτήθηκε περισσότερο ως μια μεταγραφική επένδυση για το μέλλον αν και λίγοι ήταν αυτοί που περίμεναν ότι ο Εργοτέλης θα έκανε και άλλη προσθήκη στο ρόστερ του καθώς φαινόταν ότι είχε ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις κινήσεις του. 
Στην ανακοίνωσή του για την απόκτηση του Ρέντζα ο Εργοτέλης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, πραγματοποιώντας ακόμα μία επένδυση για το μέλλον, ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή Βασίλη Ρέντζα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Την προηγούμενη σεζόν ο Βασίλης Ρέντζας αγωνίστηκε στη Λάρισα, από όπου έμεινε ελεύθερος, και είχε 7 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League». 
Με τη σειρά του ο νέος παίκτης του Εργοτέλη δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον Εργοτέλη. Ήδη αισθάνομαι μέλος αυτής της οικογένειας. Απέρριψα προτάσεις άλλων ομάδων διότι ήθελα πολύ να συνεχίσω την καριέρα μου στον Εργοτέλη, καθώς εκτιμώ τον πρόεδρο και τον προπονητή. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να δικαιώσω εκείνους που με επέλεξαν». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook