Ένα κορίτσι ηλικίας 5 ετών που νίκησε τον καρκίνο σκοτώθηκε από περαστικό αυτοκίνητο έξω από το σχολείο της, σύμφωνα με αναφορές. 

Ένα κορίτσι ηλικίας 5 ετών που νίκησε τον καρκίνο σκοτώθηκε από περαστικό αυτοκίνητο έξω από το σχολείο της, σύμφωνα με αναφορές. 

 

Η Camila de Almeida Torcato, από το Τορόντο, ήταν 2 όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Μέσα από πολλά, εξαντλητικά χειρουργία και χημειοθεραπείες, αντιμετώπισε την ασθένεια. Έτσι, ξεκίνησε το σχολείο το Σεπτέβριο του 2017.

Αλλά η ζωή της έληξε τραγικά μόλις λίγους μήνες αργότερα, όταν εκείνη και ο μπαμπάς της χτυπήθηκαν από περαστικό αυτοκίνητο, καθώς εκείνος πήγε να την πάρει από το σχολείο της, την Καθολική Σχολή Αγίου Ραφαήλ.

Ο πατέρας της δήλωσε πως το όχημα χωρίς οδηγό κατευθύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα προς το μέρος τους και τους «κάρφωσε» πάνω στο δικό τους αμάξι. 

Ο ίδιος δεν μπορούσε να θυμηθεί πόση ώρα έμειναν παγιδευμένοι πριν μπορέσουν να τους απελευθερώσουν.

Καθώς βρισκόταν στο κρεβάτι του νοσοκομείο και είχε σχεδόν συνέλθει, πληροφορήθηκε πως τα όργανα του μικρού κοριτσιού είχαν καταστραφεί.

Η μικρή πέθανε τη Δευτέρα το βράδυ, αφού υπέφερε από εσωτερική αιμορραγία.

Ο Τορκάτο δήλωσε ότι «ήταν ένα πολύ ξεχωριστό κορίτσι – είχε προβλήματα πριν, είχε καρκίνο – αλλά ήταν μαχήτρια».

Περιέγραψε την κόρη του ως «ντροπαλή αλλά πολύ γλυκιά» και είπε ότι «το μυαλό του είναι γεμάτο με μνήμες».

Ο θλιμμένος πατέρας πρόσθεσε: «Πήγα να την πάρω στο σχολείο επειδή την προηγούμενη μέρα με ρώτησε αν μπορούσα. Συνήθως η μητέρα της την παίρνει, αλλά εκείνη την ημέρα το έκανα εγώ.»

Μια ομάδα συμβούλων πένθους βρίσκονταν στο σχολείο την Τρίτη, για να βοηθήσουν τους μαθητές και τους καθηγητές να αντιμετωπίσουν το τραγικό συμβάν.

Η αστυνομία ερευνά τα αίτια του ατυχήματος. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook