Περισσότεροι από 2.000 νέοι φοιτητές και σπουδαστές θα εξυπηρετηθούν φέτος από τις Εστίες του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας (ΕΙΝ).

Όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση του ιδρύματος, \”λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που περνούν πολλές ελληνικές οικογένειες στην παρούσα συγκυρία για την χώρα μας, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διευκόλυνση μεγαλύτερου αριθμού φοιτητών και σπουδαστών στις Εστίες οι οποίες λειτουργούν με την ευθύνη της\”.

Ήδη στις εστίες διαμένουν 9 χιλιάδες φοιτητές ενώ εδώ και 16 μήνες η διοίκηση έχει ξεκινήσει προσπάθεια εκσυγχρονισμού και εξορθολισμού της λειτουργίας του Ιδρύματος με παράλληλο στόχο να βελτιωθεί το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Ταυτόχρονα για να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις της νέας γενιάς και των οικογενειών τους δημιούργησε νέες δομές, όπως ο Σταθμός Συμβουλευτικής «Εστιάζω» στην Φοιτητική Εστία Πατησίων.

Η διοίκηση του Ιδρύματος επισημαίνει, τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, ότι προκειμένου να διασφαλισθεί ο αδιάβλητος τρόπος διάθεσης των κλινών, η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους για την εκπαιδευτική χρονιά που αρχίζει θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά από τις 10 Σεπτεμβρίου και για 25 ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook