Στην προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελ. Βενιζέλος” να διατηρηθεί στην κορυφή της Ελλάδας και το 2018 αρωγοί θα σταθούν τρεις μεγάλες επιχειρήσεις των Χανίων.

Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Σαμαριά” ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γιατρουδάκης με ιδιαίτερη χαρά ανακοίνωση ότι την προσπάθεια του “Ελ. Βενιζέλου” θα στηρίξουν η ΑΝΕΚ LINES, η ΕΤΑΝΑΠ και τα Σ/Μ ΣΥΝΚΑ.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν και οι αγωνιστικές εμφανίσεις του Συλλόγου για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου:

Ο κ. Γιατρουδάκης στην τοποθέτησή του είπε τα εξής: «Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που είναι δίπλα μας στην οικογένεια του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Τρεις σπουδαίες επιχειρήσεις, που η κάθε μία από αυτές έχει δημιουργήσει τη δική της ιστορία. Τρεςι επιχειρήσεις που συνεργάζονται μεταξύ τους, προσφέρουν στον τόπο μας και τα αποτελέσματά τους είναι γνωστά. Θα είναι χορηγοί μας και θα μας συνοδεύουν το 2018 σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές δραστηριότητές μας.

Η ΑΝΕΚ LINES θα είναι χορηγός των μετακινήσεών μας στα πανελλήνια πρωταθλήματα του στίβου, της ρυθμικής γυμναστής και της άρσης βαρών. Επίσης θα είναι επίσημος χορηγός μετακίνησης του 8ου μίτινγκ “Χανιά 2018”, που θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο Χανίων στις 19 Μαΐου, με την παρουσία των μεγαλύτερων Ελλήνων, Κυπρίων και ξένων αθλητών.

Το 2017 στο αντίστοιχο μίτινγκ η ΑΝΕΚ LINES είχε τον τίτλο του χρυσού χορηγού και επίσημου χορηγού μετακίνησης.

Ο δεύτερος χορηγός μας είναι η ΕΤΑΝΑΠ, με τα νερά “Σαμαριά”, που θα είναι στους αργυρούς μας χορηγούς και έχει αναλάβει τις εμφανίσεις για όλα τα τμήματα των αθλητών, αθλητριών και των προπονητών μας για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες, από τους Παμπαίδες και τις Παγκορασίδες Α’ μέχρι και τους Άνδρες και τις Γυναίκες. Η διαφήμιση της εταιρίας θα γίνεται καθημερινά στους χώρους άθλησης, που είναι το Εθνικό Στάδιο Χανίων και το κλειστό γυμναστήριο του Κλαδισού, αλλά και στα παγκρήτια και πανελλήνια πρωταθλήματα, που ο συνολικός τους αριθμός αγώνων θα είναι 15. Ακόμα θα είναι και επίσημος χορηγός, αργυρός, στο μίτινγκ “Χανιά 2018”, που και εδώ να υπενθυμίσω ότι το 2017 ήταν στην κατηγορία των χάλκινων χορηγών.

Ο τρίτος χορηγός μας είναι τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ, που θα είναι χορηγοί μας στις εμφανίσεις με μπλουζάκια όλων των ακαδημιών σε όλα τα τμήματα, που ο συνολικός αριθμός των παιδιών στον στίβο και τη ρυθμική γυμναστική ξεπερνάει τα 800. Ανέλαβαν ήδη την έκδοση του ημερολογίου του Συλλόγου και κεράσματα των παιδιών σε όλες τις αγωνιστικές και κοινωνικές υποχρεώσεις.

Θα ήθελα εκ μέρους των προπονητών και των αθλητών μας να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες, αλλά και την υπόσχεση ότι το 2018 θα προσπαθήσουμε να διατηρηθούμε στην κορυφή του πανελλήνιου στίβου, θα αναβαθμίσουμε το μίτινγκ “Χανιά 2018” και θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ρυθμικής γυμναστικής και της άρσης βαρών. Όλοι μαζί με τη στήριξη των χορηγών μας και την προσπάθεια που καταβάλουμε θα τα καταφέρουμε, γιατί στον Σύλλογό μας υπάρχει επιμονή, υπομονή, αισιοδοξία, ικανότητα και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε».

Η υπεύθυνη χορηγιών της ΑΝΕΚ LINES Άννα Νικολακάκη ανέφερε τα εξής: «Η ΑΝΕΚ LINES είναι υπερήφανος χορηγός του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ένας Σύλλογος που φέρει ένα βαρύ όνομα, ένα όνομα που το τιμά με την αγωνιστική του παρουσία και τις διακρίσεις του όλα αυτά τα χρόνια, που έχει να επιδείξει σκληρή δουλειά, σκληρή προσπάθεια και πάμπολα μετάλλια και ο οποίος τιμά τα Χανιά και έχει αγκαλιαστεί από τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες. Γι’ αυτό τον λόγο και δεν θα μπορούσε η ΑΝΕΚ να ήταν απούσα σε ό,τι αφορά τις μεταφορικές τους ανάγκες από και προς την Κρήτη. Από καρδιάς ευχόματε και η φετινή χρονιά να είναι ξεχωριστή όπως και η περσινή για τον “Ελευθέριο Βενιζέλο” και να μας φέρει πάλι την “κούπα” του πρωταθλητή ανάμεσα στα 328 σωματεία, σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση του ΣΕΓΑΣ».

Η διευθύντρια μάρκετινγκ των Σ/Μ ΣΥΝΚΑ Μαριάννα Μηλάκη από την πλευρά της επισήμανε τα εξής: «Τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ και ο πρόεδρος κ. Απόστολος Αλεξάκης στηρίζουν κάθε προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας. Έτσι στηρίζουμε και την αξιόλογη προσπάθεια του Γυμναστικού Συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και με αυτό τον τρόπο θα θέλαμε να ενθαρρύνουμε και τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».

Για λογαριασμό της ΕΤΑΝΑΠ μίλησε ο πρόεδρος Μανώλης Αποστολάκης, δηλώνοντας τα εξής: «Η ΕΤΑΝΑΠ μία εταιρία του τόπου μας, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης επιστρέφει στον χανιώτικο λαό μέρος των κερδών της. Γι’ αυτό λοιπόν συμμετέχει σε πάρα πολλές δραστηριότητες, είτε στον αθλητισμό, είτε στον πολιτισμό, στα Χανιά. Δεν θα μπορούσε να απέχει από ένα τόσο ιστορικό σωματείο των Χανίων με τέτοιες διακρίσεις και με τέτοιους ανθρώπους που το διοικούνε. Γι’ αυτό λοιπόν αποφασίσαμε να συμμετέχουμε σαν χορηγοί στον Σύλλογο αυτό και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον αθλητισμό στα Χανιά».

Ο προπονητής δρόμων του Συλλόγου, Βαγγέλης Ασαριωτάκης εξέφρασε τις δικές του ευχαριστίες προς τους χορηγούς λέγοντας τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τρεις χορηγούς για τη μεγάλη βοήθεια που μας παρέχουν στη δύσκολή μας προσπάθεια να είμαστε πάλι πρωταθλητές Ελλάδος και για το 2018-19».

Τέλος, η νεαρή αθλήτρια των 200μ. Νοράγια Τζόνσον δήλωσε τα εξής: «Ως αθλήτρια του “Ελευθερίου Βενιζέλου” θα ήθελα να ευχαριστήσω τους τρεις χορηγούς μας, την ΑΝΕΚ LINES, τα ΣΥΝΚΑ και τα νερά “Σαμαριά”, που μας στηρίζουν στην αθλητική μας πορεία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook