Ανακοίνωση της Περιφερειακής Οργάνωσης Κρήτης των Ανεξάρτητων Ελλήνων:

Συμπληρώνονται σήμερα τρία χρόνια από την απόφαση του Ελληνικού Λαού να εμπιστευτεί τις τύχες της πατρίδας σε μια Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας και Ανόρθωσης. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδεικνύει, από την πρώτη ημέρα ύπαρξής της, ότι οι ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία μπορούν να δώσουν τη θέση τους σε μια δημιουργική πολιτική σύνθεση που δίνει Ελπίδα στο Λαό και οικοδομεί, με την καίρια συμβολή του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Προέδρου του, μια σχέση ισότιμης συνεργασίας με τους εταίρους μας σε Ευρωπαϊκή Ένωση και τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ.

Δεν είναι, όμως, μόνο τα μείζονα Εθνικά Θέματα και η γεωπολιτική θέση της χώρας που απασχολούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο. Στο πλαίσιο της ουσιαστικής στήριξης των αδυνάτων ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, παρουσίασε πρόταση σχετικά με τη δυνατότητα εξαγοράς με ευνοϊκούς όρους του συνόλου των δανείων του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού από τις συστημικές τράπεζες στο ποσοστό που θα πουλούσαν τα δάνεια αυτά σε εισπρακτικές εταιρείες στο πλαίσιο της ανακήρυξης του 2018 ως «έτος μέριμνας προσωπικού».

Όπως διαβάζουμε στην ειδησεογραφική πύλης της ΕΡΤ (https://goo.gl/oobWDp) ο Πάνος Καμμένος είπε ότι εκπονείται μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων μέσω των διαθεσίμων στα Ταμεία και στον ΑΟΟΑ. Μέσω των Γενικών Επιτελείων όπως, πρόσθεσε, θα κατατεθούν στοιχεία για τα τραπεζικά δάνεια που έχουν οι στρατιωτικοί αλλά και το πολιτικό προσωπικό. Η ρύθμιση θα αφορά και τους απόστρατους.