Κατά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ένωσης. 

Στα πλαίσια συναντήσεων που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Κ.Κ.Ε με τις πρωτοβάθμιες ενώσεις στρατιωτικών που ανήκουν στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ) την Τετάρτη 24 Γενάρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Χανίων.
Από μεριάς του Κ.Κ.Ε στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Γιώργος Νταγκουνάκης μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κ.Κ.Ε, ο Μανώλης Συντιχάκης μέλος της Ε.Π και βουλευτής του κόμματος και ο Μελισσάκης Νικήτας μέλος της Τ.Ε Χανίων.

Από μεριάς της Ένωσης Στρατιωτικών συμμετείχαν ο πρόεδρος, ο γραμματέας και ο οργανωτικός γραμματέας. Κατά τη συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Ένωσης. Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε τα προβλήματά τους δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά απ’αυτά των υπόλοιπων εργαζόμενων. Έμφαση δόθηκε στα μισθολογικά, συνταξιοδοτικά προβλήματα.

Από τη μεριά της αντιπροσωπείας του Κ.Κ.Ε τονίστηκε ότι το Κ.Κ.Ε στα 100 χρόνια ζωής του ποτέ δεν ήταν ξεκομμένο από το προσωπικό των Ένοπλων Δυνάμεων.

Η αντιπροσωπεία του Κ.Κ.Ε δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του κόμματος και την υποστήριξή του στο δικαίωμα των στρατιωτικών να ενημερώνονται και να διατυπώνουν ελεύθερα τη γνώμη τους. Στο δικαίωμα της συλλογικής έκφρασης και διεκδίκησης λύσης στα προβλήματά τους. Δεσμεύτηκε ότι το Κ.Κ.Ε, θα κάνει ότι μπορεί για την ανάδειξη και ικανοποίηση των αιτημάτων του κλάδου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook