Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ο Δήμος Κισσάμου υποδέχτηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο στον αγιασμό για το νέο έτος, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  και τα εγκαίνια των ανακαινισμένων γραφείων.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε για την χρηματοδότηση έργων και δράσεων του Δήμου μας για το έτος 2018 με κυριότερο το έργο χρηματοδότησης  Ταμιευτήρα άρδευσης του Δήμου Κισσάμου. Εξέφρασε τη διάθεση στήριξης  στην αναδιαμόρφωση της πλατείας του Ειρηναίου Γαλανάκη, την  χρηματοδότηση αποκατάστασης του επαρχιακού και αγροτικού- δημοτικού οδικού δικτύου, ανακοίνωσε την δέσμευση για την ένταξη των έργων κατάργησης και αντικατάστασης αμιάντων δικτύου στον προϋπολογισμό των 900.000 ευρώ, την ένταξη των έργων βελτίωσης αγροτικών δρόμων των Τ.Κ. Πλατάνου, Καλουδιανών και Δραπανιά  ύψους  418.000 ευρώ. Επιπλέον, έκανε ιδιαίτερη αναφορά για το βόρειο οδικό άξονα που ξεκινάει από την Κίσσαμο και τελειώνει στη Σητεία εκφράζοντας τη στήριξη και την συνεχή συνεργασία που έχει γι αυτό το θέμα με άλλους φορείς αλλά και σε μια σειρά παλαιών και νέων έργων.  

Ο Δήμαρχος  θύμισε στον Περιφερειάρχη  χαριτολογώντας ότι η σημερινή του επίσκεψη στο Δημαρχείο Κισσάμου «έρχεται να διώξει την άσχημη εικόνα που είχε αποκομίσει από την τελευταία του επίσκεψη στο αμφιθέατρο του Δήμου όταν η πρώην δημοτική αρχή μαζί με τους τότε κυβερνητικούς βουλευτές τον αποκαλούσαν « ψεύτη» και «αναξιόπιστο» για το θέμα ένταξης του έργου της παράκαμψης Τοπολίων» ενώ και τότε ο ίδιος είχε εκφράσει δημόσια την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Αρναουτάκη για τις ενέργειές του, «εμπιστοσύνη που ανανεώνεται με την σημερινή επίσκεψη» όπως χαρακτηριστικά είπε . Νιώθουμε την ανάγκη να τον  ευχαριστήσουμε  για την παρουσία του και την στήριξή του σε θέματα που άπτονται  της δικαιοδοσίας και της δραστηριότητας του Δήμου και ζητάμε να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις., το έχει ανάγκη ο Δήμος μας.

Επιπλέον, ο Δήμος Κισσάμου θέλει να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη Απόστολο για την παρουσία του, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Αναπτυξιακής Κρήτης κ. Καζάζη Φώτιο , ο οποίος μαζί με τον Διευθυντη υδραυλικών έργων του ΟΑΚ,  Πατρελάκη Μάρκο δήλωσαν την προθυμία να συνδράμουν στο έργο κατασκευής Ταμιευτήρα του Δήμου Κισσάμου εφόσον έχουν όλα τα δεδομένα-στοιχεία γύρω από αυτό. Επιπλέον, ευχαριστεί τον Μητροπολίτη Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο για την παρουσία του, την τέλεση του αγιασμού και τη συνεργασία που διαχρονικά έχουμε σε πολλά θέματα που άπτονται του κοινού ενδιαφέροντος , τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς, Τοπικούς και Εντεταλμένους Συμβούλους, το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισσάμου, το Λιμενικό Σταθμό Κισσάμου, τους εκπροσώπους Συλλόγων και Σωματείων  και τους Διευθυντές των Σχολείων του Δήμου μας, τους πολίτες και όλους όσους παραβρέθηκαν.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες  στους εργαζόμενους, οι οποίοι αποτελούν την ραχοκοκαλιά και στυλοβάτες για την λειτουργία του Δήμου. Τέλος ευχαριστούμε  όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την παρουσία τους και την δημοσιογραφική κάλυψη του γεγονότος  ,το οινοποιό Πνευματική και το οινομαγειρείο Γραμβούσα για τη προσφορά των ποτών.