Περιφερειακός σύμβουλος της Χρυσής Αυγής φέρεται να δέχτηκε επίθεση από αντιεξουσιαστές

Επίθεση με λοστούς, στο κέντρο του Ηρακλείου, φέρεται να έκαναν το μεσημέρι της Πέμπτης, μέλη που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο  σε βάρος του Περιφερειακού Συμβούλου, Γιώργο Σπυρόπουλου της “Ελληνικής Αυγής” που στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου, ο Γιώργος Σπυρόπουλος ζήτησε να συζητηθεί θέμα για το σκοπιανό ενώ αναρτήθηκε εντός της αίθουσας και πανό με σύνθημα “Μακεδονία, γη ελληνική”..

Στη συνέχεια, ακολούθησε σύμφωνα με πληροφορίες, συμπλοκή και ένταση στην πλατεία Ελευθερίας μεταξύ ανιεξουσιαστών και χρυσαυγιτών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του χρυσαυγίτη περιφερειακού συμβούλου.

Μέλη που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο ενημερώθηκαν εντωμεταξύ για την παρουσία χρυσαυγιτών στο περιφερειακό συμβούλιο και μετέβησαν έξω από το κτίριο που γίνονταν η συνεδρίαση.

Μόλις ο κ. Σπυρόπουλος βγήκε από την αίθουσα, αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν με λοστούς. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, για την αποκλιμάκωση της έντασης και προκειμένου να μην λάβει το επεισόδιο μεγαλύτερες διαστάσεις ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον περιφερειακό σύμβουλο και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook