Πολλές οι ζημιές και τα προβλήματα στο Λασίθι από τους ανέμους

Πολλά προβλήματα προκάλεσαν οι θυελλώδεις άνεμοι στο Λασίθι κυρίως στις ανατολικές περιοχές της Ιεράπετρας μέχρι και το Μακρύ Γιαλό με τα μποφόρ να προκαλούν ζημιές.

Νωρίτερα σήμερα ένα φορτηγάκι τούμπαρε από τον αέρα σε περιοχή του Κουτσουρά όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, ενώ λίγο μετά τις 4 μια ταμπέλα έφυγε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας και προσγειώθηκε πάνω σε αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς κανείς να τραυματιστεί.

Επίσης, λόγω των ανέμων αλμυρίκια ξεριζώθηκαν στην κάτω παραλία Ιεράπετρας

Επίσης στον βρεφονηπιακό σταθμό του Μακρύ Γιαλού, ένα δέντρο έπεσε πάνω στο κτίριο σπάζοντας μερικά τζάμια.

Ο βρεφονηπιακός μαζί με τη μουσική σχολή που λειτουργεί στο ίδιο κτίριο αποφασίστηκε να παραμείνουν αύριο κλειστά, ενώ κλειστά θα είναι και τα Δημοτικά σχολεία, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, σε Φέρμα, Κουτσουρά και Μακρύ Γιαλό.

Σε πολλά θερμοκήπια έχουν παρουσιαστεί μικροζημιές τις οποίες από νωρίς οι παραγωγοί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν, ενώ υπάρχουν και κάποιες σοβαρότερες καταστροφές σε θερμοκήπια στα Φέρμα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής.

Νωρίτερα, έξω ακριβώς από το 2ο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας, ο αέρας σήκωσε μερικά τζάμια από διπλανή οικοδομή και τα έριξε πάνω σε αυτοκίνητο, χωρίς και εκεί να κινδυνεύσει κανείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook