Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίλι Περντόμο, ποδοσφαιριστή που την περασμένη σεζόν πήρε μετάλλιο για την κατάκτηση του Σούπερ Κπα και του Κυπέλλου Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα!

Ο Νίλι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 22.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Χοσέ Περντόμο Μπόρχες (Francisco José Perdomo Borges) ή Νίλι.

Ο 24χρονος (18.2.94) Ισπανός αμυντικός υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και πήρε τη φανέλα με το νούμερο 22.

Γεννημένος στη Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων, ο Νίλι έκανε τα πρώτα του βήματα στην Las Palmas ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής. Το 2012 έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα C, ενώ τον επόμενο χρόνο ανέβηκε στη 2η ομάδα.

Το 2014 ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Las Palmas, ενώ το 2016 έκανε το ντεμπούτο του στην La Liga μπαίνοντας ως αλλαγή σε αγώνα με αντίπαλο την Σεβίλλη. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους “μετακομίζει” στην Βαρκελώνη και ενσωματώνεται στην Barcelona B.

Με προπονητή τον Λουίς Ενρίκε παίρνει συμμετοχή και με την πρώτη ομάδα της Barcelona, μπαίνοντας ως αλλαγή σε εκτός έδρας αγώνα με την Hercules για το Κύπελλο, στη θέση του Ουμτιτί.

Στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού πήρε μεταγραφή για την Albacete, όπου έμεινε για έξι μήνες πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει τον Νίλι στην οικογένειά της.

Η καριέρα του Νίλι με αριθμούς

Ομάδες συμμ. γκολ ασίστ κίτρινες αποβολές κόκκινες λεπτά

Σύνολο 92 5 1 9 1 4.932′

Las Palmas Atlético Las Palmas Atlético 49 3 – 2 – – 2.534′
FC Barcelona B FC Barcelona B 18 1 1 3 1 – 1.087′
UD Las Palmas UD Las Palmas 14 – – 1 – – 710′
Albacete Balompié Albacete Balompié 10 1 – 3 – – 580′
FC Barcelona FC Barcelona 1 – – – – – 21′

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook