Ανακοίνωση της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.

Στη συγκέντρωση παρουσίασης των προβλημάτων του νομου΄Ηρακλείου στη δημόσια υγεία, το Σάββατο στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, την ώρα της παρουσίασης του απολογισμού των νοσοκομείων ΠΑΓΝΗ - Βενιζέλειο παρουσία του Υπουργού και του Υφυπουργού Υγείας, συμμετέχει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Σε άλλη μια φιέστα καλεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , σε  μια δημόσια παρουσίαση του πόσο επιτυχημένα, διαλύει κάθε μέρα των χώρο της Υγείας στο όνομα της ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης της για χάρη του κεφαλαίου .

Οι εμποροϋπάλληλοι έχουν νιώσει στο πετσί τους την πολίτικη των μνημονίων με την κατάργηση δικαιωμάτων , συλλογικών συμβάσεων , την κατάργηση επί της ουσίας της Κυριακής αργίας .

Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα κάνουν τέτοιες φιέστες ανενόχλητοι , θα μας βρουν απέναντι τους , μαζί με το σωματείο του ΠαΓΝΗ , γιατί το ζήτημα της Υγείας δεν είναι κλαδικό , είναι θέμα ταξικό .

Συμμετέχουμε στη δημόσια αγωνιστική παρουσίαση της κατάστασης της υγείας στο νομό μας, το Σάββατο 27 Γενάρη στις 12 το μεσημέρι στο πάρκο Θεοτοκοπούλου στο Ηράκλειο".