Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που υπάρχουν εκεί

Tα γραφεία της Ένωσής στον Άγιο Νικόλαο, επισκέφτηκε, χθές 26/01/2018, ο πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και νυν βουλευτής Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.

Εκεί, μαζί με τον Προέδρο Καρτσάκη Γεώργιο, τον Γεν. Γραμματέα Σπυριδάκη Μιχαήλ, τον Ταμία Τσαγκαράκη Αργύρη και τον Οργανωτικό Γραμματέα Κεφαλογιάννη Εμμανουήλ, ενημερώθηκε για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Νομού , τα οποία έχουν προκύψει από την εφαρμογή της Αναδιοργάνωσης των Αστυνομικών υπηρεσιών, που σε συνδυασμό πάντα με την τεράστια έλλειψη προσωπικού, που μαστίζει τις υπηρεσίες - καθιστά το κομμάτι της αστυνόμευσης ένα πολύ δύσκολο έργο.

Ακόμα ενημερώθηκε, για τις αλλαγές της διαδικασίας παροχής καυσίμων των υπηρεσιακών μας οχημάτων, όπου καλείται ανειδίκευτο προσωπικό να ανταπεξέλθει και να βγάλει εις πέρας χρονοβόρους διαγωνισμούς που απαιτούν ειδικές γνώσεις και αρκετά μεγάλη εμπειρία.    

"Ο κ. Κικίλιας, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και έδειξε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του να γίνει αρωγός των προσπαθειών και των προτάσεων της Ένωσής μας, ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου. Τέλος, επιφυλάσσεται για εκ νέου συνάντηση μας στο άμεσο μέλλον, στην Αθήνα, όπου και θα του υποβάλλουμε τις προτάσεις μας. "