Ικανοποίηση στο “στρατόπεδο” του ΑΟΧ/Κισσαμικού για την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Αιγινιακό και απογοήτευση στους φιλοξενούμενους.

Ο προπονητής του ΑΟΧ/Κισσαμικού Γιώργος Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμάς στην έδρα μας και θέλαμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα που είχαμε μέχρι πρότινος. Με βάση αυτό και με το πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας στα πρώτα 30′ ήταν σε ένα πολύ καλό επίπεδο και όπως εμείς θέλουμε να είμαστε σαν ομάδα. Οι παίκτες έκαναν πολύ καλή προσπάθεια, καταφέραμε και πετύχαμε τρία γκολ και σίγουρα γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Λίγο μετά το 30-35′ και το γεγονός ότι δεχθήκαμε γκολ στο 45′ μας έκανε και λόγω απειρίας να κρατήσουμε ώστε να διατηρήσουμε αυτό που είχαμε κεκτημένο μέχρι τότε, που είχε να κάνει με τη διαφορά των δύο τερμάτων. Η ομάδα “χτίζει” χαρακτήρα και αυτές οι νίκες είναι που θα μπορούν να μας δώσουν πράγματα και για τη συνέχεια. Έχουμε πολύ γρήγορα παιχνίδι μπροστά μας, την Τετάρτη, οπότε είμαστε αναγκασμένοι να το ξεχάσουμε γρήγορα και να πάμε παρακάτω».

Για το αν ήταν στο “μυαλό” το ματς με τον Απόλλωνα Πόντου και δεν υπήρξε η ίδια εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν έχει να κάνει με το ότι οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους αυτό. Περισσότερο έχει να κάνει με το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που δημιουργείται σε όλους τους ανθρώπους όταν κάνει έχουν κατακτήσει και θέλουν να το διατηρήσουν. Αυτός ήταν ο λόγος, που ακόμα και σε αυτό το κομμάτι τα παιδιά το έκαναν αρκετά καλά».

Για το αν έγιναν οι αλλαγές με το βλέμμα στο ματς της Τετάρτης: «Όχι. Οι αλλαγές έγιναν για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η σκέψη μας ήταν μόνο σε αυτό».

Ο ένας εκ των σκόρερ της χανιώτικης ομάδας, ο Μηνάς Χαλκιαδάκης, είπε τα εξής: «Έγινε ένα δυνατό ματς ανάμεσα σε δύο κατά βάση νεανικές ομάδες, όπως είμαστε εμείς έτσι είναι και ο Αιγινιακός. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά. Στο πρώτο ημίχρονο παρουσιάσαμε μία εξαιρετική εικόνα, είχαμε μία αδράνεια στα τελευταία λεπτά αλλά νομίζω ότι σε κάθε ματς μπορεί να συμβεί. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι κάναμε “εσκεμένα” τη διατήρηση του σκορ, μας “βγήκε” έτσι. Είμαστε ευχαριστημένοι και κοιτάμε τη συνέχεια που έχει πολύ δύσκολα ματς στη σειρά».

Για τον Αιγινιακό ο προπονητής Κώστας Νικολαΐδης δήλωσε τα εξής:: «Είχαμε ένα καταστροφικό δεκάλεπτο. Είχα πει με τα παιδιά στ’ αποδυτήρια να προσέξουμε στο πρώτο 15-20λεπτο, γιατί είναι μία ομάδα που βγάζει πολλή ενέργεια στα πρώτα λεπτά, έχει καλούς παίκτες πλάγιους και επιθετικούς, να μπούμε συγκεντρωμένα και να προσέξουμε τα νώτα μας ειδικά στο ξεκίνημα, δυστυχώς όμως δεν έγινε τίποτα απ’ όλα αυτά. Ήταν ένα καταστροφικό δεκάλεπτο, δεχθήκαμε γρήγορα το πρώτο γκολ και πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι συμβαίνει δεχθήκαμε και το δεύτερο. Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου είχαμε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος από εμάς και δημιούργησε κι άλλες φάσεις εκτός του 3-0 για να πετύχει κι άλλα τέρματα. Στο ημίχρονο κάναμε κάποιες προσπάθειες στο ψυχολογικό κομμάτι να τονώσουμε λίγο τα παιδιά, δυστυχώς όμως μετά το 3-0 ήταν πολύ δύσκολο να “γυρίσει” η κατάσταση. Πετύχαμε ένα γκολ αλλά ήμασταν σε πολύ άσχημη μέρα και είχαμε και ατομικά πολλούς ποδοσφαιριστές μας σε πολύ άσχημη μέρα. Δεν μπήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο αντίπαλος ίσως να “έριξε” λίγο την απόδοσή του και έτσι φανήκαμε κι εμείς στο παιχνίδι. Ήταν πολύ άσχημη εμφάνιση γενικά και το κακό είναι ότι πολύ γρήγορα έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα την Τετάρτη. Θα πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, αν θέλουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και να κάνουμε νίκες. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Εύχομαι να βγουν και τα δελτία των υπόλοιπων μεταγραφών για να μπορούμε να είμαστε και πιο ανταγωνιστικοί και σε πιο καλή μέρα και με καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερη προσπάθεια».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook