Μία από τις ισχυρότερες ομάδες της Α1 πόλο και παραδοσιακή δύναμη του χώρου “κοίταξε στα μάτια” ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES, αλλά χωρίς να καταφέρει να αποφύγει την ήττα με 11-7.

Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα έκανε ονειρικό ξεκίνημα στο παιχνίδι κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με προβάδισμα 4-1. Ο ΝΟΒ “επανήλθε” και μείωσε σε 4-5, που ήταν σκορ ημιχρόνου. Το τρίτο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για τον ΝΟΧ αφού με επιμέρους σκορ 5-1 η Βουλιαγμένη μπήκε σε θέση οδηγού στο παιχνίδι παίρνοντας και προβάδισμα, που αποδείχθηκε αρκετό για να φτάσει στη νίκη.

Ντεμπούτο με το σκουφάκι της χανιώτικης ομάδας έκαναν οι Ματέι Νάστραν και Κανστάντσιν Αβέρκα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Τα 8λεπτα: 1-4, 3-1, 5-1, 2-1

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης / Μαρκοπούλου.

Βουλιαγμένη (Κωνσταντίνος Λούδης): Ζερδεβάς, Ξανθόπουλος, Κουρουβάνης Νικ., Βάσιτς 3, Χρυσοσπάθης, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καπετανάκης 1, Ποντικέας 1, Καπότσης 2, Γκιουβέτσης, Σολανάκης 2, Κουρουβάνης Δημ., Δήμου, Καλογερόπουλος

Ν.Ο. Χανίων ΑΝΕΚ LINES (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Φλώρος, Πολύζος, Νάστραν 1, Αγιωργούσης, Πετρόχειλος, Βουλγαράκης 2, Χαριτάκης 1, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης 2, Μαραγκουδάκης, Μαζοκοπάκης, Πολογεώργης, Αβέρκα 1, Χάλαρης

Tags: ,

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook