Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στην πόλη των Χανίων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Σεβασμιώτατος κ.κ. Δαμασκηνός, η Βουλευτής Σύριζα Νομού Χανίων κ. Βαγιωνάκη Βάλια, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Βάμβουκας Αναστάσιος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Α/Δ΄ κ. Σπυριδάκης Νικόλαος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Κανακουσάκης Ιωσήφ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Χανίων Α/Δ΄ κ. Λυμπινάκης Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Λασιθίου Α/Υ΄ κ. Παπαδάκης Εμμανουήλ, ο Γενικός Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Ταξίαρχος κ. Μαραγκάκης Ιωάννης, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού ΡεθύμνουΠύραρχος κ. Λαγουδάκης Νικόλαος, ο Οργανωτικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.) κ. Καρακούδης Στυλιανός, η Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων κ. Ξενικάκη Μαρία, ο Πρόεδρος της I.P.A. Ρεθύμνου κ. Παραδεισανός Αδάμ, η Γεν. Γραμματέας της I.P.A. Χανίων κ. Παπαθανασίου Ελένη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Χανίων κ. Μαυράκης Σπυρίδων.

Χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος απέστειλαν με επιστολή τους ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ηρακλείου κ. Αυγενάκης Ελευθέριος και ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Νομού Ηρακλείου κ. Κεγκέρογλου Βασίλειος, οι οποίοι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη εφικτό να παραστούν.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Σεβασμιώτατος κ.κ. Δαμασκηνός.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, κομμάτι από την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ένωσης αφιερώθηκε στους αστυνομικούς εκείνους που θυσίασαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου, αυτό της ίδιας τους της ζωής, ενώ παράλληλα τηρήθηκε ως ελάχιστος φόρος τιμής ενός λεπτού σιγή.

Επίσης κατά το χαιρετισμό του Προέδρου, η Ένωση συνεχάρη τα μέλη της που απαρτίζουν την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για τη διατήρησή τους στο βαθμό και την παραμονή τους στη θέση τους βάσει των κρίσεων των Ανώτατων Αξιωματικών του Σώματος που έλαβαν χώρα πρόσφατα, σημειώνοντας ότι η πολιτεία με τον τρόπο αυτό αναγνώρισε στο πρόσωπό τους την προσπάθεια που καταβάλλεται τον τελευταίο καιρό στο νησί, δεδομένου και των σημαντικών επιτυχιών που η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης έχει επιδείξει τον τελευταίο χρόνο στο πεδίο της αστυνόμευσης και της ασφάλειας στο τόπο.    

Μετά την ανταλλαγή ευχών για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και ασφαλές νέο έτος, διασκέδασαμ όλοι μαζί με ζωντανή μουσική, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στη πόλη του Ρεθύμνου.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook