Η 37χρονη Τέα Ουίλσον ξύπνησε ένα πρωί και είδε σε όλο της το σώμα καλυμμένο με μελανιές.

«Δεν είχα ιδέα για το πώς γέμισε το σώμα μου μελανιές», είπε η 37χρονη στην εφημερίδα Mirror. «Ήταν μεγάλες, μοβ και κάλυπταν τα χέρια και τα πόδια μου!».

Η Ουίλσον ούτε είχε πιει το προηγούμενο βράδυ, ούτε είχε ξενυχτήσει και γενικότερα δεν είχε καμία απολύτως εξήγηση για αυτό το γεγονός. Αφού η μελανιές δεν ήταν ένδειξη ξυλοδαρμού αποφάσισε να επισκεφθεί έναν γιατρό για να της δώσει μία εξήγηση. Ο γιατρός που την εξέτασε αρχικά της είπε ότι πρόκειται για μία διαταραχή των αιμοπεταλίων.

Αλλά ούτε αυτή η διάγνωση δεν ήταν σωστή και τον Δεκέμβριο του 2014 η νεαρή γυναίκα προσπάθησε να τρέξει 10 χιλιόμετρα αλλά σταμάτησε λόγω έλλειψης ενέργειας. Επισκέφθηκε ξανά έναν γιατρό ο οποίος πήρε τελικά ένα δείγμα μυελού των οστών από αυτήν και επέστρεψε με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η Τέα Ουίλσον είχε οξεία προμυελοκυτταρική λευχαιμία, μια πάθηση που επηρεάζει μόνο 1 στους 250.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με την Genetics Home Reference.

Μέσα σε 24 ώρες από τη διάγνωση, η Ουίλσον υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, στο νοσοκομείο Royal Shrewsbury. Έξι μήνες αργότερα, είχε εισέλθει σε μοριακή ύφεση, όπως ανέφερε η Mirror!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook