Ικανοποιημένοι από τη φιλοξενία που έτυχαν στα Χανιά, το γήπεδο που έγιναν οι αγώνες και την αγωνιστική τους παρουσία δηλώνουν τα μέλη των αποστολών των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες πινγκ πονγκ για την Α1.

Ανάμεσα στους παίκτες που αγωνίστηκαν στα Χανιά ήταν κάποιοι από τους κορυφαίους του αθλήματος.

Αναλυτικά όσα ανέφεραν στην ιστοσελίδα του ΟΑΧ:

Ο Ντανιέλ Τσιώκας από τον Αρη Νικαίας τόνισε ότι, «η πρώτη μέρα δεν μας πήγε πολύ καλά γιατί χάσαμε από την τοπική ομάδα των Χανίων με 4-3 σε ένα φοβερό παιχνίδι και θέλω να τους συγχαρώ όλους. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και γενικά η ατμόσφαιρα στους αγώνες. Προσωπικά, είχα πάρα πολλά χρόνια να βρεθώ στα Χανιά και όλα ήταν πολύ καλά. Για τη δική μας ομάδα, ο στόχος είναι η παραμονή, καθώς παλεύουμε γι’ αυτήν και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Τώρα, για την καριέρα μου, θέλω να πιστεύω ότι έχω προσφέρει πάρα πολλά στο πινγκ πονγκ στην Ελλάδα. Ακόμα και τώρα που έχω σταματήσει από την Εθνική ομάδα παίζω και προσφέρω τις υπηρεσίες μου για να μπορέσω να βοηθήσω κυρίως τα πιο μικρά παιδιά. Το πινγκ πονγκ παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη στην Ελλάδα και αυτό είναι πολύ ευχάριστο».

Ο Νίκος Αντωνιάδης από τον Α.Σ. Πέρα επεσήμανε τα εξής: «Είναι η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε φιλοξενούμενοι στα Χανιά σε ένα τουρνουά που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια και είχα πάρει μέρος. Η φιλοξενία ήταν άψογη και ο χώρος όπου έγιναν οι αγώνες πάρα πολύ καλός, οι εντυπώσεις μας είναι πολύ καλές, το ίδιο και το ξενοδοχείο που ήταν εξαιρετικό. Είναι σημαντικό επίσης ότι βρέθηκε κόσμος στις εξέδρες και ειδικότερα μικρά παιδιά.

Το ματς με τα Χανιά, όπως το περιμέναμε, δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αν μάλιστα δεν το είχαμε προσέξει τόσο σοβαρά θα βρισκόμασταν σε μια πολύ δύσκολη θέση. Με τα Χανιά παλεύουμε για την 5η θέση και πιθανόν μετά για κάποιο μετάλλιο. Ημασταν τυχεροί που κερδίσαμε, αλλά παίξαμε καλύτερα. Η ομάδα των Χανίων είναι πολύ καλή, διαθέτοντας δύο πολύ καλούς παίκτες, αλλά και ο 3ος και ο 4ος είναι επίσης αρκετά καλοί. Από και πέρα, εμείς ως ομάδα έχουμε βλέψεις για την 4η θέση».

Τέλος, ο Δημήτρης Κορδούτης από τον Α.Ο. Ελληνικού σημείωσε ότι, «η αίθουσα όπου έγιναν οι αγώνες ήταν πολύ ωραία και ευρύχωρη, το παρκέ δε γλιστρούσε, που συνήθως γλιστράνε, όπως επίσης ήταν πολύ καλός ο φωτισμός. Οσον αφορά τα ματς, ήταν δύσκολα και τα παλέψαμε όσο μπορούσαμε γιατί επιδιώκουμε στην παραμονή μας στην κατηγορία και στόχος είναι να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Κορδούτης.

Η φετινή σεζόν στην Α1 είναι πολύ δύσκολη, όλες οι ομάδες έχουν πάρει ξένους παίκτες και είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και ακόμα δεν έχει κριθεί το αποτέλεσμα, κάτι που παλιότερα συνέβαινε από τον α’ γύρο. Οσον αφορά τα Χανιά έχουν κάνει μια πολύ καλή χρονιά και είναι στην 5η θέση στη βαθμολογία. Είναι πολύ δυνατή και γερή ομάδα, παίζουν πολλά χρόνια μαζί και είναι πολύ δεμένοι, μια πολύ εντυπωσιακή ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook