Την πρώτη τους κοινή συνάντηση, μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο, πραγματοποίησαν στο Ρέθυμνο την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 οι τέσσερις Πρόεδροι των Επιμελητηρίων της Κρήτης. 

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, συμμετείχαν οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηρακλείου κ. Μανώλης. Αλιφιεράκης, Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης, Λασιθίου κ. Θωμάς Χαριτάκης και Ρεθύμνης κ. Γιώργος Γιακουμάκης. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η χάραξη κοινής πολιτικής σε θέματα και προβλήματα αρμοδιότητάς των Επιμελητηρίων στα πλαίσια του ρόλου τους ως συμβουλευτικών και γνωμοδοτικών οργάνων της Πολιτείας και των μελών τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα, συζητήθηκαν και συμφωνηθήκαν κοινές θέσεις και δράσεις σε θέματα όπως, της σύστασης και συγκρότησης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, της εκλογής νέας Διοικητικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, της ανάγκης δρομολόγησης λύσεων σε χρονίζοντα προβλήματα της Κρητικής επιχειρηματικότητας και της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook