Διπλό μεταγραφικό χτύπημα είναι έτοιμος να κάνει ο ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό.

Ο Νίκος Μαχλάς βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει το μεγαλύτερο μέρος των μεταγραφικών κινήσεων της κρητικής ομάδας.

Η μόνη σίγουρη προσθήκη αυτή την στιγμή θεωρείται ο 21χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός Αλεξάντερ Κατάι για τον οποίο ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του για τον επόμενο χρόνο. Μάλιστα ο Κατάι θα πετάξει στις 5 το απόγευμα για το Ηράκλειο προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα η κρητική ομάδα παλεύει με πολύ καλές προϋποθέσεις και τον δανεισμό του Ισπανού δεξιού επιθετικού Φραντσίσκο Χαβίτο από τον Ολυμπιακό . Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να κλείσει στον ΟΦΗ και μέχρι και την τελευταία ώρα των μεταγραφών δηλαδή στις 8 το βράδυ η κρητική ομάδα θα παλέψει την περίπτωση του καθώς είναι ένας παίκτης που αρέσει πάρα πολύ στο Νίκο Αναστόπουλο.

Παίρνει αμυντικό χαφ από την Ελλάδα

Στο μεταξύ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Flashnews» o ΟΦΗ έχει συμφωνήσει με Αργεντινό αμυντικό χαφ που αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Ο παίκτης αυτός το όνομα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΟΦΗ και απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα που ανήκει και το βράδυ να κατέβει στο Ηράκλειο μαζί με το Νίκο Μαχλά.

Κατέθεσε προσφυγή ο Αλ. Κασμερίδης

Προσφυγή προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερία του αλλά και τα χρήματα που του οφείλονται από τον ΟΦΗ κατέθεσε την Τετάρτη το πρωί ο Αλέξης Κασμερίδης.

Η προσφυγή του Σερραίου ποδοσφαιριστή που δεν ήταν στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου θα εκδικαστεί την Δευτέρα το πρωί , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δεχτεί πρόταση από τον Θρασύβουλο για να συνεχίσει την καριέρα του αλλά παραμένει άγνωστο αν μπορεί να γίνει η μεταγραφή του αυτή την περίοδο η τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook