Προσοχή! Συνεχή περιστατικά με δηλητηριάσεις σκυλιών στην Μόντε Βάρδια – Μήνυμα στον απάνθρωπο που σκορπά φόλες

Ασυνείδητος και απάνθρωπος  σκορπά φόλες στην ευρύτερη περιοχή της Μόντε Βάρδιας στα Χανιά, όπως καταγγέλουν και κάτοικοι της περιοχής.

Χθες Τρίτη χάθηκε ο μικρόσωμος και γλυκύτατος Μάιλο και η  οικογένειά του έκανε σχετική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να βρεθεί.

Την ίδια ημέρα και λίγες ώρες μετά, ο Μάιλο βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του να ψυχορραγεί. Άμεσα μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο αλλά δυστυχώς ήταν αργά. 

Η οικογένειά του σε νέα ανάρτηση αναγγέλοντας το περιστατικό, γράφει:

«Λυπάμαι που ζω στον ίδιο κόσμο με τέτοιου είδους “ανθρώπους”, που θεωρούν σωστό να φέρονται έτσι σε μικρά πλασματάκια. Σήμερα ήταν ο Μάιλο, ανάμεσα σε πολλά άλλα. Αύριο, άλλα τόσα.

Και εγώ να ρωτήσω το τέρας που δεν διανοούμαι να αποκαλέσω συμπολίτη. Είσαι ικανοποιημένος τώρα; Χαίρεσαι που αφαίρεσες μια ακόμα αθώα ζωούλα; 

Τα κατάφερες λοιπόν. Έφερες πόνο και λύπη σε άλλο ένα σπίτι που έχασε ένα μέλος του. Ξέρω όμως ότι δεν πρόκειται σταματήσεις. Και πιθανότατα ποτέ.Που να την βρεις την ανθρωπιά; Ντρέπομαι. Ειλικρινά ντρέπομαι για κάτι αρρωστημένους σαν εσένα. 

Δεν σε φοβάμαι όμως. Κανένας μας δεν σε φοβάται. Κανένας δεν φοβάται τιποτένια αλητάκια.

Κάτσε να θαυμάσεις λοιπόν τα κατορθώματά σου, γιατί δεν θα μπορείς να κρύβεσαι για πάντα πίσω από τις θηριωδίες σου, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.»

Να σημειωθεί πως όπως κατήγγειλαν κάτοικοι στο Flashnews.gr  συμβαίνουν συχνά ανάλογα περιστατικά με δηλητηριάσεις οικόσιτων σκύλων στην συγκεκριμένη περιοχή και ζητούν την παρέμβαση των αρχών.

Υπενθυμίζεται πως ο Νόμος προβλέπει πλέον βαρύτατες κυρώσεις με φυλάκιση και τσουχτερά πρόστιμα χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook