Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου αναχωρεί η αποστολή του ΑΣ Κρήτες για να συμμετάσχει στο διεθνές πρωτάθλημα “1st European president’s cup for children”.

Ο χανιώτικος σύλλογος θα συμμετάσχει με 6 αθλητές και συγκεκριμένα τους Αλέξανδρο Ζωγραφίδη, Γεωργία Μπουρδαντωνάκη, Ιωάννη Ραμπαλάκο, Κατερίνα Τσουπάκη, Μαρία Κατσούλη, Μανωλία Τσουπάκη.

Η ενημέρωση του ΑΣ Κρήτες αναφέρει τα εξής:

Αναχωρεί για τo Sindelfinden της Γερμανίας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η ομάδα του Α.Σ.ΚΡΗΤΕΣ, όπου κ θα συμμετάσχει στο διεθνές πρωτάθλημα «1st European president’s cup for children».

Ο σύλλογος θα συμμετέχει με 6 αθλητές (Φώτο:Ζωγραφίδης Αλέξανδρος, Μπουρδαντωνάκη Γεωργία, Ραμπαλάκος Ιωάννης, Τσουπάκη Κατερίνα, Κατσούλη Μαρία, Τσουπάκη Μανωλία), αρχηγό ομάδας τον κ.Ζωγραφίδη Χρήστο και τον προπονητή του συλλόγου Κάνταρα Νίκο, ο οποίος δήλωσε:

Το  «1st European president’s cup for children» είναι πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (12-14 ετών) και για πρώτη φορά γίνεται και με κατηγορίες παμπαίδων-παγκορασίδων (9-11 ετών). Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου πρωταθλήματος που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα, είναι ότι οι 4 πρώτοι κάθε κατηγορίας προκρίνονται αυτομάτως για τα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την εθνική τους ομάδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος και υψηλός, πράγμα που το φανερώνουν και οι αριθμοί. (1250 αθλητές από 34 χώρες και 274 ομάδες!!!)

Η εμπειρία μας θα είναι τεράστια και εύχομαι τα παιδιά να ευχαριστηθούν την συμμετοχή τους και να επιστρέψουμε υγιείς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook