Οι Χάρτες της Google έχουν αλλάξει τον κόσμο ήδη από τις 8 Φεβρουαρίου 2005, όταν και άρχισαν να καταγράφουν τους δρόμους του πλανήτη.

Μόνο που για να το κάνει αυτό, η Google έφτιαξε μια στρατιά από αυτοκίνητα με κάμερες που άρχισαν αναγκαστικά να μας παρακολουθούν για την εφαρμογή του Street View. Ήσουν έξω και έπλενες το αμάξι σου; Εκεί ήταν πιθανότατα και η Google.

Μόνο που για κάθε αθέλητη κατασκόπευση, μας έχει χαρίσει τέτοιες εικόνες που είμαστε έτοιμοι να τη συγχωρήσουμε.

Όπως, ας πούμε, όταν είδε στις αρχές της χρονιάς σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων το περιβόητο υπερηχητικό κατασκοπευτικό αεροπλάνο SR-72 των ΗΠΑ! Είναι δεν είναι αυτό, είχε γίνει τεράστια συζήτηση.

Και μετά υπάρχουν και όλες αυτές οι εικόνες ανθρώπων που θα ήθελαν στα σίγουρα να ξεχάσουν και αυτοί και εμείς. Όχι όμως όσοι αγαπούν τις θεωρίες συνωμοσίας. Πόσο κακός χαμός είχε γίνει, ας πούμε, όταν τα Google Maps βρήκαν μια εξωγήινη ύπαρξη σε μπαλκόνι της γαλλικής Νανσί;

Ακόμα και ο ET χρειάζεται το πρωινό καφεδάκι του πριν ξεκινήσει τη μέρα. Εξαιτίας μάλιστα των παραπόνων του κόσμου, η εφαρμογή έχει λογοκρίνει πλέον την εικόνα και εμφανίζεται έτσι πια…

Μεγάλη συζήτηση είχε γίνει επίσης και γι’ αυτή την εικόνα, στην οποία βλέπουμε έναν γυμνό άντρα μέσα σε ένα πορτμπαγκάζ. Ήταν όμηρος απαγωγής και το σκάει ή απολάμβανε απλώς κάποια διεστραμμένη σεξουαλική τελετουργία μέσα στο αμάξι του; Διαλέγετε και παίρνετε. Η Google έσπευσε πάντως να πιξελιάσει κι αυτή την εικόνα καλού-κακού.

Μέσα σε όλα αυτά τα κωμικοτραγικά, η κάμερα της Google έχει πιάσει ακόμα και εγκλήματα στα πράσα. Όπως ένα παιδάκι που του την έπεσε μια συμμορία στην Ολλανδία για να του κλέψει το κινητό και το ποδήλατό του και τους τσάκωσε μετά η αστυνομία, αν και τέτοιες εικόνες δεν θα σας δείξουμε.

Θα σας δείξουμε όμως τον γυμνό λουόμενο που μπήκε σε μεγάλο κόπο για να θολώσει τελικά την εικόνα του η εφαρμογή!

Δεν ήταν φυσικά ο μόνος γυμνιστής που τσάκωσε η Google. Τουναντίον!

Ή το ζευγαράκι του Μάντσεστερ που έκανε σεξ στο καπό του αυτοκινήτου τους και ήταν τόσο απορροφημένοι που δεν είδαν καν το αμάξι της Google με τη θεόρατη κάμερα να περνά από μπροστά τους.

Τόσες και άλλες τόσες αστείες εικόνες μας έχουν χαρίσει οι Χάρτες της Google, αλλάζοντας στην πορεία τον τρόπο που μετακινούμαστε…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook