Η εκκίνηση, ο τερματισμός και η αίθουσα κλήσης των αγώνων, θα είναι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου

Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου 2018 όλοι οι δρομείς της Κρήτης, οι αθλητές των σωματείων του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., οι δρομείς των συλλόγων υγείας, οι μαθητές – μαθήτριες των σχολείων, αλλά και οι αθλούμενοι πολίτες από την Κίσαμο και το νομό Χανίων έχουν δώσει αγωνιστικό ραντεβού στην Κίσαμο, για ένα ακόμα μαζικό δρομικό γεγονός, με την ονομασία «ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 2018».

Η εκκίνηση, ο τερματισμός και η αίθουσα κλήσης των αγώνων, θα είναι στο Αρχαιολογικό Μουσείο Κισάμου. Ο «ΔΡΟΜΟΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ 2018» διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλος Κισάμου και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δήμο Κισάμου και με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Πλοκαμιανών και η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Την ημέρα των αγώνων και ώρα 09.00 το πρωί, θα αναχωρήσουν ΔΩΡΕΑΝ  3 λεωφορεία από το ΚΤΕΛ Χανίων, για να μεταφέρουν τους αθλητές και κριτές των αγώνων στην Κίσαμο. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου, που για ακόμα μία φορά στέκεται αρωγός στην προσπάθεια για ανάδειξη του αθλητισμού στην περιοχή και στηρίζει έμπρακτα τις αθλητικές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook