Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, κάνοντας λόγο για αλλαγή των καιρικών συνθηκών με ισχυρές βροχές και καταιγίδες.   

Πιο συγκεκριμένα, η μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες που η ένταση τους στα πελάγη θα φθάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.   

Αναλυτικότερα θα επηρεαστούν:   1. Αύριο, Σάββατο (03-02-2018)   Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στέρεα και η δυτική Μακεδονία και κατά τη διάρκεια της νύχτας πιθανόν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η κεντρική Μακεδονία.   2. Μεθαύριο, Κυριακή (04-02-2018)   α. μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στέρεα, η δυτική και βόρεια Πελοπόννησος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στέρεας.   β. μέχρι το βράδυ πιθανόν η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη.   γ. από το μεσημέρι τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook