Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος Χανίων «Βιγλάτορες» ο οποίος τον Φεβρουάριο θα εκπροσωπήσει την Κρήτη σε εκδηλώσεις στην Γερμανία

Στην διάρκεια μιας όμορφης και πολυποίκιλης εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις του στον Αλικιανό, ο παραδοσιακός χορευτικός σύλλογος Χανίων «Οι Βιγλάτορες» την Κυριακή 28 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Από τον σύλλογο εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ.Δαμασκηνό και στους ιερείς  Εμμανουήλ Χατζηδάκη, Ιωάννη Σεργάκη και στον παπα Δημητρη από τον Πλατανιά για τις ευλογίες των .. Επισης ευχαριστούν «τους χορηγούς που στηρίζουν ανιδιοτελώς τον σύλλογο μας όλων το χρόνο σε ότι δράση έχει. Είναι κοντά μας με πολύ αγάπη κ επαγγελματισμό… Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Καβουκιδη Γιαννη-Efi Zouri για την πεντανόστιμη Βασιλόπιτα που μας χορήγησε κ τους δωροθετες μας για τα δώρα που μας έδωσαν.. το ΣΥΝΚΑ, την κα Αλέκα Μιχαηλίδου και το κομμωτήριο του Μουντάκη Βασίλη. Καλή Χρονιά να έχουμε. Συγχαρητήρια στους τυχερούς των παραρτημάτων ( Πλατανιά – Καλαμάκι – Χανιά ) ,που κέρδισαν τα φλουριά. Πάντα τυχεροί»

 

Να σημειωθεί πως «Οι Βιγλάτορες» θα ταξιδέψουν στις 13 Φεβρουαρίου στην Στουτγάρδη μετά από πρόσκληση του σωματείου “ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΕΣΤΙΑ ” για μια παράσταση στις 17/02 και στην συνέχεια, στις 18 Φεβρουαρίου στο Μόναχο για μια παράσταση στους ομογενείς που ζουν εκεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook