Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα προστέθηκε στην αλυσίδα των σούπερ Μάρκετ SYN.KA στο νομό Λασιθίου, στην Ιεράπετρα, συνεχίζοντας έτσι την ανάπτυξη του δικτύου της.

Ημέρα γιορτής ήταν σήμερα για τους κατοίκους της Ιεράπετρας, οι οποίοι παρευρέθησαν στα εγκαίνια του ολοκαίνουριου καταστήματος των SYN.KA Super Markets στα οποία παρέστησαν και οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Συνεταιρισμού Καταναλωτών κ.κ. Απόστολος και Δημήτρης Αλεξάκης.

Ειδικά για τα εγκαίνια οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλές δωροεπιταγές παίζοντας στον τροχό της τύχης αλλά και να γευτούν Κρητικά παραδοσιακά προϊόντα.

Σε έκταση  1.100 τ.μ  στην οδό Παπαγεωργίου 18 και Ηρώων Πολυτεχνείου οι καταναλωτές έχουν πλέον την ευκαιρία να κάνουν με άνεση τις αγορές τους και σε τιμές….SYN.KA.

Στο πλαίσιο αυτό, για το διάστημα από 3 έως και 14 Φεβρουαρίου τα σούπερ Μάρκετ SYN.KA θα προσφέρουν και στα δυο καταστήματά τους στην Ιεράπετρα, μοναδικές προσφορές έως -50% αλλά και πολλά προϊόντα 1 + 1 δώρο.

Ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Καταναλωτών Κρήτης έχει ως στόχο να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο την στήριξη των τοπικών παραγωγών του νομού πάντα σε συνέπεια με την αρχή που πρεσβεύει από την ίδρυσή του να «εκτιμά τα προϊόντα του τόπου μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook