Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει εύκολη μονοήμερη πεζοπορική δραστηριότητα, για μικρά και μεγάλα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 7 έως 16 χρονών, στην διαδρομή Πέτρας Σελί – Πρασές, στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018.

Η πεζοπορία θα είναι εύκολη σε αργούς ρυθμούς, θα ξεκινήσει λίγο πιο κάτω από την τοποθεσία Πέτρας Σελί και είναι κατηφορική σε χωματόδρομο.

Οι μικροί φίλοι θα γνωρίσουν την όμορφη καταπράσινη χειμωνιάτικη φύση και θα αγναντέψουν προς τον κάμπο των Χανίων και την βόρεια ακτογραμμή του νομού μας. Τα παιδιά πρέπει να έχουν μαζί τους μικρό σακίδιο, που να έχει μέσα παγουράκι με νερό, κολατσιό, αδιάβροχο αντιανεμικό ζεστό μπουφάν, καπελάκι ή σκούφο και γάντια.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώ-ρα 08:30 π.μ., κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647, ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr., μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 09/02. Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης και συνοδοί θα είναι μέλη του Δ.Σ..