Το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού, φορείς, χορηγοί και εθελοντές βραβεύτηκαν σε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων – Ανακοινώθηκε η χρηματοδότηση για την δημιουργία προπονητηρίου ρίψεων Ολυμπιακών διαστάσεων

Πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες του γυμναστικού συλλόγου “Ελευθέριος Βενιζέλος” βραβεύτηκαν σήμερα για τις επιδόσεις τους σε αθλήματα το 2017 αλλά και την εισαγωγή του σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, σε μια εκδήλωση γιορτή του αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Παράλληλα βραβεύτηκαν φορείς, χορηγοί και εθελοντές που στηρίζουν τον Σύλλογο στην προσπάθεια του, ενώ μεταξύ των βραβευθέντων είναι και το Flashnews.gr για τη συνεισφορά του ως χορηγός επικοινωνίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα βίντεο από τις δραστηριότητες του συλλόγου, με τους παρευρισκόμενους να ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ενώ έκλεισε με καλά νέα για τους αθλητές της σφυροβολίας καθώς μετά το πέρας της τελετής βράβευσης και κατά τηλεφωνική δήλωση του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταυρου Αρναουτακη, έγινε γνωστό οτι έχει ήδη συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Κρήτης του 2018 η χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου που περιλαμβάνει και προπονητήριο ρίψεων Ολυμπιακών διαστασεων.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Γιατρουδάκης σε δήλωση του σημείωσε οτι με την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών και τη συνεισφορά φορέων, χορηγών και εθελοντών, ο Σύλλογος αναδείχτηκε σε πρωταθλητή στον στίβο ενώ παράλληλα η αθλητική συνάντηση στίβου που διοργανώνεται κάθε χρόνο, απεκτησε διεθνή μορφή. Ο κ. Γιατρουδάκης επεσήμανε οτι το “αγκάθι” που ονομάζεται “προπονητήριο ρίξεων” για το άθλημα της σφυροβολίας φαίνεται οτι βρίσκει λύση με την βοήθεια του πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης Βασίλη Διγαλάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης και του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ ενώ τόνισε οτι και οι εγκαταστάσεις του Σταδίου πρέπει να βελτιωθούν.

Ο κ. Γιατρουδάκης ευχήθηκε και το 2018 ο Σύλλογος να παραμείνει ψηλά αγωνιστικά ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει οτι μέλημα του Συλλόγου είναι ο αθλητισμός και η ενασχόληση των παιδιών με αυτόν και όχι μόνο ο πρωταθλητισμός.

 

Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και η Νοράια Τζόνσον, η οποία διακρίθηκε στα 200 μέτρα σπριντ και το 2017 πέτυχε σημαντικές διακρίσεις σε πανελλαδικό επίπεδο ενώ όπως δήλωσε λίγο πριν παραλάβει το βραβείο της, στόχος της είναι να πετύχει αθλητικές διακρίσεις  και εκτός Ελλάδας.

Η Νοράια το 2017 ήρθε τρίτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίων στα Τρίκαλα και ακολούθησαν ακόμα δύο διακρίσεις, κατακτώντας την 4η και την 3η θέση σε πανελλήνιες αθλητικές συναντήσεις στην Αικατερίνη και στα Τρίκαλα, ενώ το βλέμμα της για το 2018 στρέφεται στο Μαρόκο όπου θα λάβει μέρος σε αγώνες

 
Όπως αναφερθηκε μεταξύ των χορηγών που βραβεύτηκαν ήταν και το Flashnews.gr ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής του παγκρήτιου δημοσιογραφικού πόρταλ Γιάννης Ξυγκάκης
 
 
Δείτε φωτογραφίες από τις βραβεύσεις αθλητών, φορέων και ΜΜΕ
 
 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook