Εν αναμονή της άφιξης 400 ατόμων που βλέπουν με καλό μάτι την ανταλλαγή συντρόφων, είναι οι υπεύθυνοι 5άστερου ξενοδοχείου στην Κρήτη.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες, διευθετούν οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου στην Κρήτη, τα οποία στα τέλη Απριλίου θα υποδεχθεί 400 swingers. Ζευγάρια δηλαδή που αρέσκονται στην ανταλλαγή συντρόφων...

Εμπνευστές της πρωτοποριακής -για τα ελληνικά δεδομένα- ιδέας είναι οι συντελεστές του ολλανδικού site γνωριμιών SDC, οι οποίοι υπόσχονται στους συμμετέχοντες 5 θεματικές βραδιές αχαλίνωτου σεξ σε κοινόχρηστους κι ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά της Κρήτης και τις πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου 5 αστέρων σε παραλιακή κωμόπολη του νομού Ηρακλείου.

Το κόστος για τη συμμετοχή κρίνεται λιγάκι τσουχτερό αλλά μπροστά σε 5 ημέρες ερωτικών απολάυσεων, τα 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και τα σχεδόν 1.850 ευρώ για μία σουίτα, δε φαντάζουν κι απαγορευτικά, καθώς στις παροχές συμπεριλαμβάνεται η χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας αλλά και η πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως το «Sexy Sins Lounge» και το «SDC Pleasure Dome», ενώ θα λειτουργεί και sex shop εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Τέλος, να σημειωθεί πως η συμμετοχή στο event, που θα διαρκέσει από τις 28 Απριλίου ως τις 3 Μάη, επιτρέπεται αποκλειστικά σε ζευγάρια swingers, ενώ οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι θα απαγορεύεται αυστηρά η λήψη φωτογραφιών και βίντεο ώστε όσα συμβούν εκεί να μείνουν χαραγμένα μόνο στη μνήμη όσων συμμετάσχουν.

Κάτι ανάλογο δηλαδή με το «what happens in vegas stays in vegas»...

gazzetta.gr