Έσπασαν την τζαμαρία του γραφείου

Τελευταία ενημέρωση 16.42

Επίθεση στα γραφεία των “Ελλήνων Συνέλευσις” στα Χανιά, έκαναν χθες αργά το βράδυ άγνωστα άτομα.

Οι δράστες προκάλεσαν ζημιές εξωτερικά του γραφείου σπάζοντας την τζαμαρία, χωρίς ωστόσο να εισβάλλουν εντός του χώρου.

Όπως δήλωσε ο Γ.Γ των “Ελλήνων Συνέλευσις” Χανίων, “με βάση την εμπειρία μας από τέτοια περιστατικά πρόκειται για τους “γνωστούς-αγνώστους”. Παλαιότερα είχαμε δεχτεί και άλλες τέτοιες επιθέσεις στα γραφεία μας.”

Το απόγευμα η Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων εξέδωσε την παρακάτω ανακοινωση:

“Η Ελλήνων Συνέλευσις Χανίων δημοσιοποιεί το παρόν δελτίο τύπου με σκοπό να αναδείξει και να καταγγείλει για μια ακόμη φορά προς κάθε αρμόδιο φορέα αλλά και τους συμπολίτες μας , τα φαινόμενα καταστροφών και βανδαλισμών που δέχονται τα γραφεία μας, (ξεπερνώντας πλέον τα 200 τον αριθμό ανά την επικράτεια), αλλά και των επιθέσεων που έχουν δεχτεί και δέχονται Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και μέλη του νόμιμου Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ από εκπροσώπους οργανώσεων και ομάδων που χρηματοδοτούνται και καθοδηγούνται από σκοτεινά κέντρα αλλοεθνών συμφερόντων και που σκοπός τους είναι η διάλυση και η υπονόμευση της εκπροσώπησης και κάθε αναφοράς του Έθνους των Ελλήνων . Έτσι συνέβη και στις  05/02/2018 αργά τα μεσάνυχτα στα γραφεία της Ε.ΣΥ Χανίων επί της οδού Σμύρνης 5, όπου μια από τις προαναφερόμενες ομάδες κατέστρεψε ολοσχερώς την πρόσοψη του γραφείου μας.

Καλούμε κάθε αρμόδιο φορέα για τις δικές του ενέργειες και σύμφωνα με τον νόμο με σκοπό να προστατέψει και να διαφυλάξει τα συμφέροντα των Ελλήνων πολιτών και του Πολιτικού Φορέα του Έθνους  των Ελλήνων από τις πάσης φύσεως επιθέσεις που δέχονται από όπου και αν αυτές προέρχονται . Ακόμα καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να μην υποκύψουν ποτέ σε καμία ενέργεια εκφοβισμού και υποδούλωσης καθώς τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο γένος μας.     

Ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ και οι Έλληνες Αυτόχθονες που τον αποτελούν δηλώνουν προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν εκφοβιζόμαστε δεν συμβιβαζόμαστε και δεν θα σταματήσουμε την δράση μας μέχρι την ολοκλήρωση του σκοπού που δεν είναι άλλος από την ένωση όλων των Ελλήνων, την απελευθέρωση της πατρίδας μας ( και κάθε ανθρώπινης ύπαρξης ) την αποκατάσταση της δικαιοσύνης και την εγκαθίδρυση της πραγματικής δημοκρατίας.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook