Ένας 29χρονος ο δράστης 15 κλοπών σε οχήματα, στο Ηράκλειο – Αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα

Συνελήφθη, χθες (04.02.2018) τo μεσημέρι σε περιοχή του Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος  για κλοπή.

Εξιχνιάστηκαν ακόμα δεκατρείς (13) υποθέσεις κλοπών που διαπράχθηκαν σε οχήματα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. 

Ειδικότερα,  χθες (04.02.2018) τo μεσημέρι από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 29χρονο κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τραπεζικές κάρτες, αστυνομική ταυτότητα επ΄ονόματι τρίτου και κινητό τηλέφωνο.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 29χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε αφαιρέσει από Ι.Χ.Φ. και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα παραπάνω προσωπικά έγγραφα και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 29χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 31.08.2017 έως  και την 17-01-2018 είχε διαπράξει επιπλέον δεκατρείς (13) κλοπές σε οχήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα αφαίρεσε χρήματα, ηλεκτρονική συσκευή (βιντεοκάμερα με τα αξεσουάρ της), κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, συνολικής χρηματικής αξίας σχεδόν 5.000 ευρώ.

Επιπλέον, με αφαιρεθείσες τραπεζικές κάρτες ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού  πραγματοποίησε αναλήψεις χρημάτων και μια συναλλαγή σε κατάστημα,  αφαιρώντας συνολικά  το χρηματικό ποσό  των 1.428 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook