Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες - Παραμένουν στο μπλόκο για 10η ημέρα

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Χανίων:

"Οι αγωνιζόμενοι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα μας, διαμαρτυρόμενοι για την αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ που μας ξεκληρίζει.

Σήμερα, πραγματοποιηθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν μαζικά στη συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια στις 8μμ για να αποφασίσουμε τη μορφή συνέχισης του δίκαιου αγώνα μας.

Οι κινητοποιήσεις των προηγούμενων χρόνων έδειξαν ότι ο αγώνας έχει αποτελέσματα. Οι κατακτήσεις που είχαμε σε σχέση με το αφορολόγητο και η καθυστέρηση της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών δεν θα υπήρχαν αν δεν είχαμε κατέβει στον δρόμο τα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση όμως είναι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων και να εφαρμόσει την ΚΑΠ και τα Μνημόνια που ως μόνο στόχο έχουν όχι μόνο το ξεκλήρισμα μας και την συγκέντρωση της γης σε λίγους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες, αλλά και συνολικά τον πλούτο που παράγει ο ελληνικός λαός, στα χέρια των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων και των εφοπλιστών.

Συνεχίζουμε τον αγώνα και καλούμε όλους τους συναδέλφους αγροτοκτηνοτρόφους να συνεχίσουν να ενισχύουν το μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια όπως κάνουν όλες αυτές τι μέρες. 

Χθες έγινε συμβολικός αποκλεισμός της Εθνικής οδού Χανίων – Ηρακλείου με μαζική συμμετοχή

Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Συνεχίζουμε, θα νικήσουμε!"