Για πολεμική έδρα και διαιτητικά λάθη κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας η Παλαιόχωρα.

Στην ανακοίνωση της ομάδας που εκπροσωπεί τα Χανιά στον 8ο όμιλο της Γ' Εθνικής αναφέρονται τα εξής:

Η ομάδα μας στάθηκε όρθια χτες σε μια δύσκολη και πολεμική έδρα.

Κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου οι ειρωνείες προς τον πάγκο μας και τον προπονητή μας που προσπαθούσε να δώσει οδηγίες στα παλικάρια του έπεφταν βροχή.

Στην ανάπαυλα δεχτήκαμε λεκτική επίθεση από τους παράγοντες του ΟΦΙ γιατί απλά υπήρχαμε στον χώρο και διεκδικούσαμε τα αυτονόητα για την ομάδα μας.

Η συμπεριφορά των φιλάθλων στους ποδοσφαιριστές μας και στον πάγκο μας με φτυσιές και βρισιές ήταν το πιο ήπιο.

Όταν εμείς στο παιχνίδι του πρώτου γύρου,τους υποδεχτήκαμε οπως πρέπει,ανάρτησαν τα πανό τους,φώναξαν και στήριξαν την ομάδα τους,πανηγύρισαν τα γκολ της νίκης τους και στο τέλος τους κερναγαμε και γίναμε ένα.

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο (από το crete2day) με τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης.

Δυστυχώς έχουν αφαιρεθεί οι δυο ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες που δέχτηκε ο ποδοσφαιριστής μας Κορνελάτος, όπως και το ανύπαρκτο πέναλτι που ζητάει ο ΟΦΙ. Σε αυτά φαίνεται ξεκάθαρα το γκολ οφσάιντ που σωστά ακυρώνεται, το γκολ που βγάζει πάνω στην γραμμή ο Πονηρός, αλλά και η χαμένη ευκαιρία στο τέλος του ΟΦΙ όπου ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων είναι τουλάχιστον ένα μέτρο οφσάιντ, για καλή μας τύχη όμως ο τερματοφύλακας μας έκανε άλλη μια εξαιρετική επέμβαση και εμφάνιση.

φωτ. από Θεόδωρο Ξενάκη