Παίκτης του ΟΦΗ και με την βούλα είναι από την Τετάρτη το απόγευμα ο 21χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Αλεξάντερ Κατάι. 
Ο Κατάι παραχωρήθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την ομάδα του Πειραιά στον ΟΦΗ και ο δανεισμός του ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». 
Ο Σέρβος λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου τον περίμενε για να τον παραλάβει ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της κρητικής ομάδας ο Κατάι τόνισε : «Δεν ήξερα πολλά πράγματα για τον ΟΦΗ αλλά η αλήθεια είναι ότι άκουσα καλά λόγια. Ήρθα στον ΟΦΗ για να πάρω ευκαιρίες και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 
Πέρα από τον Κατάι την ύστατη ώρα των μεταγραφών προσπάθησε να κλείσει για την θέση του αμυντικού χαφ τον 26χρονο Αργεντινό μέσο Ματίας Ιγκλέσιας από την Λάρισα αλλά ενώ το πρωί η μεταγραφή θεωρούταν σίγουρη λίγο μετά τις 6 το απόγευμα χάλασε αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ ο μάνατζερ του παίκτη τον συμβούλεψε να παραμείνει στη Λάρισα παρά το γεγονός ότι η Θεσσαλική ομάδα δεν είχε αντίρρηση να αφήσει ελεύθερο τον παίκτη για να πάει στον ΟΦΗ. 
Η κανονική διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου βρίσκει τον ΟΦΗ με πολλά κενά σε ότι έχει να κάνει με την ενίσχυση του και η κρητική ομάδα μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου όπου έχει περιθώριο να κάνει μεταγραφές ελεύθερων παικτών θα κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου , και δύο επιθετικών για να ολοκληρώσει τις μεταγραφές της. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook