Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου.

Συγχαίρουν τους συναδέλφους τους οι αστυνομικοί του Λασιθίου για την επιτυχημένη επιχείρηση που οδήγησε στον εντοπισμό 4,5 κιλών κάνναβης στο νομό.

Στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου αναφέρεται:

“Η Ένωση μας με αίσθημα περηφάνιας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους του συναδέλφους της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου για την οργανωμένη επιχείρηση που οδήγησε στην σύλληψη ενός ημεδαπού και την κατάσχεση 4,5 κιλών ναρκωτικών (κάνναβης) καθώς και την κατάσχεση ζώων ως προϊόν ζωοκλοπής.

Η ενέργεια τους αυτή δείχνει τον συνεχή αγώνα της Δ.Α. Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών.

Η επιτυχία αυτή προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που έχουν οι Αστυνομικοί αλλά και της άψογης συνεργασίας των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσής μας, όπου παρά την έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό, απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι με το φιλότιμό τους και τιμώντας πάντα τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα εδώ, δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην συγχαρούμε τον υπηρεσιακό μας σκύλο Κ-9 εν ονόματι Άθως και τον συνοδό του, της Υποδ/νσης Ασφαλείας Ηρακλείου όπου με τις ικανότητες τους εντόπισε μέρος της ποσότητας. 

Συνάδελφοι, συνεχίστε έτσι στο δύσκολο έργο σας”.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook