Μετά τον Κατάι που ήρθε το απόγευμα ακόμη μια άφιξη είχαμε για τον ΟΦΗ την τελευταία μέρα της κανονικής περιόδου των μεταγραφών.

Ο λόγος για τον 29χρονο Ούγγρο διεθνή μεσοεπιθετικό Μπόλζιταρ Μπορντόν που υπέγραψε το πρωί για ένα χρόνο στην κρητική ομάδα και λίγο μετά τις 9 το βράδυ έφτασε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου όπου τον περίμενε για να τον παραλάβει ο γενικός αρχηγός του ΟΦΗ Παύλος Αδάμος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ ο Μπορντόν έδειξε να γνωρίζει αρκετά πράγματα για την κρητική ομάδα τα οποία φρόντισε να μάθει μέσω του πρώην παίκτη του ΟΦΗ και νυν προπονητή της δεύτερης ομάδας του Άγιαξ Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόλζιτζαρ Μπορντόν :

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για το πρόσωπο του :

«Την τελευταία εβδομάδα οι άνθρωποι του ΟΦΗ με πλησίασαν. Περίμενα και άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες οι οποίες δεν προχώρησαν και όταν ήρθε η πρόταση του ΟΦΗ συζήτησα με τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Μαχλά και είδα ότι πρόκειται για ένα άτομα με προσωπικότητα. Είδα ότι ο ΟΦΗ ήταν η κατάλληλη ομάδα για εμένα για αυτή την χρονική στιγμή της καριέρας μου .

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την κρητική ομάδα :

«Δεν έχω παίξει για αρκετό καιρό σε επίσημο παιχνίδι , αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα από τις προπονήσεις και πιστεύω ότι μέσα από 1-2 παιχνίδια θα είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα.

Για το αν ήξερε κάποια πράγματα για τον ΟΦΗ πριν συμφωνήσει με την κρητική ομάδα :

«Ήξερα κάποια πράγματα για τον ΟΦΗ πριν έρθω στην ομάδα γιατί έχω ένα φίλο από την Κρήτη που έχει εστιατόριο στο νησί. Όμως γνωρίζω προσωπικά και τον Γιάννη Αναστασίου και ο ίδιος μου είπε ότι πρόκειται για μια ομάδα με μια σπουδαία ιστορία , που είχε 33 συνεχόμενα χρόνια παρουσίας στην Α΄ Εθνική . Μίλησα και με τον πρόεδρο και μου είπε ότι η ομάδα έχει φιλοδοξίες μετά την επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία . Προσωπικά ήθελα να αλλάξω περιβάλλον μετά από επτά χρόνια παρουσίας στο Ολλανδικό πρωτάθλημα για να δοκιμάσω και κάτι καινούργιο στην καριέρα μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχω».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook