Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος του Νομού Χανιών <<Η ΜΕΛΙΣΣΑ>> καλεί τους παραγωγούς Μελισσοκόμους των Χανίων, να εγγράφουν στα μητρώα του συλλόγου

Η ανακοίνωση του Μελισσοκομικού Συλλόγου "Η Μέλισσα"

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος του Νομού Χανιών <<Η ΜΕΛΙΣΣΑ>> θέλει να ενημερώσει τους μελισσοκόμους των Χανίων ,ότι μετά από 8 χρόνια συνεχούς προσπάθειας και αγώνα ,ένα όνειρο του κάθε παραγωγού μελισσοκόμου είναι πλέον πραγματικότητα, η πιστοποίηση και υλοποίηση του Κρητικού  και μοναδικού στην Ελλάδα μελιού Π.Ο.Π Πευκοθυμαρόμελου.

Γι’αυτό ο σύλλογος  καλεί τους παραγωγούς Μελισσοκόμους των Χανίων, να εγγράφουν στα μητρώα του συλλόγου ,έτσι ώστε να προχωρήσουμε συλλογικά και ομαδικά στην εφαρμογή του από την σοδειά 2018.

Με την εγγραφή σας στο σύλλογο θα έχετε την άμεση ενημέρωση και καθοδήγηση,και την πιστοποίηση σας από τον ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ(οργανισμός των ΠΟΠ),και την απόκτηση του μοναδικού σήματος ΠΟΠ Μελιού από τον σύλλογο μας.

Σας ενημερώνουμε ότι ενόψει του φεστιβάλ μελιού (Κερνάμε Ελλάδα),που θα πραγματοποιηθεί στης 23-24-25/2/2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Αγίας,θα πραγματοποιηθεί και το 4ο Παγκρητιο Συνέδριο Μελισσοκομίας. Η τελευταία μέρα του συνεδρίου θα είναι αφιερωμένη στην ενημέρωση και καθοδήγηση του ΠΟΠ Κρήτης ,με ομιλητές από το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης και διάφορους επιστήμονες.Η παρουσία σας  πιστεύουμε ότι είναι αναγκαία  για την σωστή ενημέρωση σας ,και θα  μας τιμήσει.

Για την εγγραφή σας στον σύλλογο , θα μπορείτε να απευθύνεστε στο περίπτερο που θα κατέχει ο σύλλογος μας στο φεστιβάλ , ή στα παρακάτω τηλέφωνα

1)Νικηφοράκης Ιωάννης  6973786747
2)Βίγλης Θεόδωρος            6907830807
3)Κοντουδάκης Μιχαήλ     6946571716