Χαμηλούς τόνους κράτησε για μία ακόμη φορά ο Γιώργος Πετράκης, μετά την εμφατική νίκη της ομάδας του απέναντι στα Τρίκαλα.

Η τοποθέτησή του για το ματς: «Πριν το παιχνίδι γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που πραγματικά το ρόστερ της και σαν σύνολο ομάδας είχε πολύ ποιότητα, που σαν στόχο -αν δεν κάνω λάθος- είχαν να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League. Αυτό σαν σκηνικό έκανε τη δουλειά μας πάρα πολύ δύσκολη, το γνωρίζαμε από πριν.

Όσον αφορά το παιχνίδι το πρώτο ημίχρονο ήταν αναγνωριστικό, δεν έγιναν αρκετές ευκαιρίες ούτε από τη μία πλευρά ούτε από την άλλη. Γενικά ήταν ένα κλειστό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις καταφέραμε να προηγηθούμε, νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μου "πήραν τα πάνω τους", απελευθερώθηκαν και από κει και μετά κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση, με πολλή ενέργεια, πολλά τρεξίματα, ευκαιρίες, με γκολ, πράγμα που θέλουμε κι εμείς να βλέπουμε και μας χαροποιεί πάρα πολύ. Δεν μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια σ' αυτά τα παιδιά που πραγματικά κάθε μέρα μέσα από τη σκληρή τους δουλειά στην καθημερινότητα -και αυτό δε θα σταματήσω να το λέω- μας κάνουν όλους περήφανους και δείχνουν ότι πραγματικά μπορούν και τα επόμενα χρόνια και τώρα ακόμα να πετύχουν σπουδαία πράγματα.

Σίγουρα το ματς αυτό για μας τελειώνει σήμερα κιόλας, γιατί έχουμε πολύ γρήγορα παιχνίδι μπροστά μας τη Δευτέρα εκτός έδρας, οπότε χαιρόμαστε και πάμε παρακάτω».

Για το αν με βάση την πορεία της ομάδας ενδέχεται να υπάρξει του χρόνου "μονομαχία" πατέρα-γιου σε επίπεδο Super League: «Πολύ απλά, όχι! Εμείς -επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα τη δεχτώ αυτή την ερώτηση- δεν θα βαρεθώ να το λέω ότι εμείς πάμε βήμα-βήμα. Σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι στον Απόλλωνα Λάρισας. Ο στόχος μας είναι η γρήγορη σωτηρία και νομίζω ότι σε αυτό είμαστε εντός στόχων. Είμαστε κοντά στο να σωθούμε σχετικά γρήγορα».

Για την αυξημένη προσέλευση του κόσμου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που ήρθε γιατί δείχνουν ότι σιγά σιγά αγκαλιάζουν αυτή την προσπάθεια. Για μένα προσωπικά και τους παίκτες μου το μόνο άγχος είναι να μπορούμε να δουλεύουμε κάτω από καλές συνθήκες κάθε μέρα. Δεν υπάρχει κάποιο άλλο άγχος. Ο φίλαθλος έρχεται για να παρακολουθήσει. Σίγουρα χαίρεται μαζί μας και υπάρχουν απαιτήσεις που όπως είπα σε προηγούμενη συνέντευξη οι ίδιοι οι παίκτες τις έχουν δημιουργήσει, οπότε το μόνο που θέλουμε είναι να τους έχουμε κοντά μας κι αν είναι κι αυτοί κοντά είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα».