Επιπλέον, εξιχνιάστηκε ακόμα μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπών σε επιχειρήσεις

Εξιχνιάστηκαν σήμερα (08.02.2018) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, τρεις (3) υποθέσεις κλοπών δίκυκλων μοτοσυκλετών και επιπλέον, μια κλοπή και τρεις απόπειρες κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο  ημεδαποί ηλικίας 32 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα και την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και  ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί την 05 και 06.02.2018, αφαίρεσαν από κοινού τρεις δίκυκλες μοτοσυκλέτες.
Επιπλέον, αφαίρεσαν από κατάστημα, χρηματικό ποσό και  ηλεκτρονική συσκευή (ηλεκτρονικό υπολογιστή), ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα διέπραξαν ακόμα τρεις απόπειρες κλοπής σε επιχειρήσεις.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, χθες (07.02.2018) το πρωί εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος του  32χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.