Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων

Ο Πρόεδρος Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Κρήτης ΔΚΜΤΔΚ, Λευτέρης Κοπάσης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη για την αδράνεια όσον αφορά τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξαπολύει δριμεια επιθεση στον κ.Κοπάση ενώ κλείνοντας τονίζεται ότι ο ΒΟΑΚ θα ολοκληρωθεί.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Με έκπληξη διαβάσαμε την εισήγηση  του κ. Ελ. Κοπάση προς το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας – Τμ. Δυτικής Κρήτης με την οποία ζητά να ανακηρυχθεί ο Υπουργός Υποδομών Και Δικτύων κ. Σπίρτζης σε «ανεπιθύμητο» πρόσωπο στο νησί! Αναρωτιόμαστε πόσα πρόσωπα από το παλιό πολιτικό προσωπικό θα έπρεπε να έχουν ανακηρυχθεί ανεπιθύμητα στο νησί (πιθανότατα και ο ίδιος). Την εποχή που δένανε τους σκύλους με τα λουκάνικα, την εποχή της Siemens και της Novartis, προφανώς ασχολούμενοι με άλλα, ξεχάσατε να ασχοληθείτε με τον ΒΟΑΚ. Επί δεκαετίες δεν πράξατε τίποτα. Τώρα έρχεστε και κουνάτε το δάχτυλο σε μια Κυβέρνηση και στον ΟΑΚ που:

  • Έχουν προχωρήσει σε ολοκληρωμένο σχεδιασμό που εξασφαλίζει την άμεση προκήρυξη του διαγωνισμού και την υλοποίηση του συνολικού έργου του ΒΟΑΚ (Καστέλι - Σητεία)
  • Έχουν δεσμευτεί για το χρόνο έναρξης του έργου
  • Δίνουν καθημερινή μάχη, ώστε να ολοκληρωθούν έργα σε όλη την Κρήτη που "βάλτωσαν" και έμειναν ημιτελή για δεκαετίες

Εάν τη σπουδή που δείχνετε τα τελευταία τρία χρόνια, την είχατε δείξει και στο παρελθόν, θα είχατε κατασκευάσει δύο ΒΟΑΚ. Αυτή η κυβέρνηση παρόλη την κατεστραμμένη οικονομία που παρέλαβε, εξαιτίας και της αλόγιστης και άνομης λειτουργίας του παλιού πολιτικού συστήματος, δεσμεύτηκε για την κατασκευή ενός σύγχρονου και ασφαλούς ΒΟΑΚ. Οι διαδικασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αυτή τη στιγμή βρίσκονται πολύ πιο μπροστά από οποιαδήποτε φάση των προηγούμενων κυβερνήσεων. Μην ανησυχείτε, ο ΒΟΑΚ θα ολοκληρωθεί. Τότε, «επιθυμητοί» και «ανεπιθύμητοι», θα κάνουμε τον απολογισμό λόγων και έργων.