Με ανατροπή στο σκορ ο Μινώταυρος κατάφερε να πάρει τη φιλική νίκη απέναντι στον Ρεθυμνιακό με 2-1 στο παιχνίδι που έγινε στις Μουρνιές, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Περιφερεικαό πρωτάθλημα.

Ο Χανιώτης Ανδρέας Μπαλωμένακης μετά από ωραία ατομική ενέργια κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 33’ αλλά οι «πράσινοι» αντέδρασαν στην συνέχεια.

Στο 45’ ο νεαρός Θοδωρής Τσικουδάκης ισοφάρισε με διαγώνιο πλασέ για να ολοκληρωθεί η ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο με το γκολ του Νίκου Βακαλουνάκη στο 57’ με ατομική προσπάθεια.

Μινώταυρος (Βασίλης Παπαδάκης): Συροκάκης (70΄ Γουνάκης), Καράκης (55΄Βαρδάκης), Σαρίδης (50΄ Ξεκουκουλωτάκης), Πατεράκης (63΄ Μαρινάκης), Κουνέτας, Κοκολάκης (55΄Νικολαίδης), Νταγκουνάκης (80΄Καλαιτζάκης), Καβρουλάκης (58΄Θάνος), Μιχάκης (65΄Δημούσης), Τσικουδάκης (70΄Τσιτσιριδάκης), Βακαλουνάκης (84΄Ψαράκης).

Ρεθυμνιακός (Μιχάλης Τριχάκης): Μακρυδάκης, Ψωμάς, Δασκαλάκης, Μουντζούρης, Ξενάκης, Σαριδάκης, Κουνδουράκης, Μπάρκας, Μπαλωμενάκης, Α. Σπανουδάκης, Καριαβασάμ.
Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μ. Σπανουδάκης, Μαραγκουδάκης, Καραστογιάννης, Λαδιανός, Αλεξάκης, Κούκλας και Αντωνιάδης.

                                                                                       

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook