Οι τρεις άντρες φέρονται να είναι οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του 47χρονου Ερνέστο Λεωνίδη, που και ο ίδιος είχε απασχολήσει την αστυνομία ως ύποπτος για φόνο δύο χρόνια πριν

Τρία άτομα συνέλαβε το βράδυ η κυπριακή αστυνομία για την υπόθεση του φόνου του 47χρονου ομογενή από τη Γεωργία Ερνέστου Λεωνίδη.

Πρόκειται για έναν 26χρονο Ρώσο που ζει μόνιμα στη Κύπρο και δύο ακόμα αδέλφια, ομογενείς από τη Γεωργία, 25 και 29 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις τα κίνητρα του φόνου αφορούν εμπλοκή του θύματος σε υπόθεση δολοφονίας ενός Κύπριου πριν από δύο χρόνια στη Λάρνακα. Ο Λεωνίδης και ο αδελφός του είχαν θεωρηθεί ύποπτοι αλλά δεν μπόρεσε να στοιχειοθετηθεί υπόθεση εναντίον τους.

Ο Λεωνίδης πυροβολήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης τρεις φορές από τον ένα εκ των τριών δραστών που τα πρόσωπα τους καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας. Την ώρα του φόνου φορούσαν κουκούλες και μία από αυτές βρέθηκε στη σκηνή του εγκλήματος έξω από ταβέρνα στη Λεμεσό. Ο Λεωνίδης που ήταν κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου είχε πέντε παιδιά και απασχολούσε τη κυπριακή αστυνομία συχνά για υποθέσεις φόνων, ναρκωτικών και παροχής προστασίας. 
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους δράστες να φεύγουν από τον τόπο του εγκλήματος μετά την δολοφονία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook