Εκνευρίστηκε με το γλέντι της Τσικνοπέμπτης και τους επιτέθηκε

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται σήμερα 28χρονος, ο οποίο φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τρία πρόσωπα, μετά από λογομαχία, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Τσικνοπέμπτης,  στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00, ο 28χρονος οδηγούσε το όχημα του συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά του, στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη Λεμεσό, όπου υπήρχε πλήθος κόσμου λόγω των εορτασμών του καρναβαλιού.

Λόγω του ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει το όχημα του από το πλήθος του κόσμου που γλεντούσε, άρχισε να διαπληκτίζεται με ομάδα ατόμων και τότε οδήγησε το όχημα του αλόγιστα και επικίνδυνα προς το πλήθος με αποτέλεσμα να κτυπήσει ένα 23χρονο.

Στη συνέχεια, εξήλθε από το όχημα του και αφού ανέσυρε μαχαίρι φέρεται να τραυμάτισε τρία πρόσωπα 23, 24 και 25 χρόνων

Στη σκηνή βρισκόταν αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας ο οποίος προσέτρεξε στη σκηνή, όπου ο 28χρονος τον χτύπησε και αυτόν με το όχημα του, ωστόσο κατάφερε να τον συλλάβει.

Όλοι οι τραυματίες, εκτός από ένα, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα τραύματα και αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απελύθησαν. Ένας εκ των τραυματιών, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 28χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο για υπόθεση που αφορά πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμό, μαχαιροφορία, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook