Διανομή προϊόντων από το Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους  του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) στα πλαίσια της Τοπικής Κοινωνικής Σύμπραξης  Περιφέρειας Κρήτης

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο συμμετοχής του στην Τοπική Κοινωνική Σύμπραξη  Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού  Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), θα προβεί στη διανομή προϊόντων (τροφίμων & οπωροκηπευτικών) ως εξής:

Για την πόλη του Ηρακλείου:  Τρίτη 13 Φεβρουαρίου από 09.30 π.μ.  – 14.00 μ.μ.

                                                   Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου από 08.30 π.μ.  – 14.00 μ.μ.

                                                   Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου από 08.30 π.μ. – 14.00 μ.μ.

Η διανομή στους δικαιούχους θα πραγματοποιηθεί από το υποκατάστημα της εταιρίας ΧΑΒΑΚΗΣ (δ/νση: Ειρήνης & Φιλίας 150, ΒΙΟΠΑ Φοινικιάς – Μαλάδων). 

Για τη διευκόλυνση των δικαιούχων θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά τους στο σημείο διανομής με λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Η αναχώρηση θα πραγματοποιείται και για τις 3 ημέρες (Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη) κατά τις ώρες 09.00, 11.00 & 13.00 από το ΚΤΕΛ Χανιώπορτας (το λεωφορείο θα φέρει επιγραφή για ΤΕΒΑ).

Για τα σημεία διανομής που βρίσκονται σε Ασίτες, Κυπαρίσσι και Δαφνές: H διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 09.30 π.μ. έως 14.30 μ.μ. .

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ΄ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους που έχουν εγκριθεί

Τον Αριθμό Αίτησης (ΚΕΑ)

Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.  

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook