Περίπου ένα μήνα έχουν μείνει χωρίς νερό καταγγέλλουν κάτοικοι της 133 Σ.Μ Γούρνες Χερσονήσου – Δέσμευση δημάρχου ότι μέχρι αύριο θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα

Χωρίς νερό είχαν μείνει τα σπίτια της 133 Σ.Μ για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω βλάβης που είχε προκληθεί στο δίκτυο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια εργασιών που είχε εκτελέσει ο δήμος Χερσονήσου στην περιοχή είχε προκληθεί ζημιά και σπάσιμο ενός σωλήνα του ιδιόκτητου υδρευτικού δικτύου της Πολεμικής Αεροπορίας στις Γούρνες.

Το αποτέλεσμα όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της 133 Σ.Μ ήταν να μείνουν χωρίς νερό οι κατοικίες της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή εδώ και περίπου ένα μήνα! 

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Μαστοράκη, δήλωσε ότι το πρόβλημα πρόκειται να αποκατασταθεί σύντομα είτε εντός της ημέρας είτε το αργότερο αύριο.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο κ. Μαστοράκης:

“Είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς και αργά το απόγευμα ή αύριο το πρωί θα υπάρχει επαρκές νερό από τον σωλήνα ύδρευσης της 133 Σ.Μ. Ο εργολάβος εργάζεται ήδη στην περιοχή. Μέχρι τότε θα δίνουμε εμείς από το δικό μας δίκτυο κάποιες ποσότητες οι οποίες όμως δεν είναι επαρκείς, αλλά σε κάθε περίπτωση η ζημιά θα έχει αποκατασταθεί το αργότερο μέχρι αύριο οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook