Τo ετήσιο τακτικό συνέδριο της πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η ΚΝΩΣΣΟΣ»

Τo ετήσιο τακτικό συνέδριο της πραγματοποίησε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Αν. Κρήτης «Η ΚΝΩΣΣΟΣ» τη Δευτέρα 5/2/2018 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου με την ευκαιρία της οργάνωσης της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου «Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» που είναι και ο μεγαλύτερος σύλλογος μέλος της.

Στο συνέδριο και λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων,  πήραν μέρος, εκτός των εκλεγμένων αντιπροσώπων, τα ΔΣ των συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας, επιχειρηματίες των Νομών Ηρακλείου- Λασιθίου καθώς και εκπρόσωποι του ΔΣ τού συλλόγου Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Μανώλης Αγιομυργιαννάκης ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας έκανε εκτενή ενημέρωση σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν την λειτουργία των Επιχειρήσεων Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων όπως τις ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ- ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ- ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ –ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ-  ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΩΙΝΟΥ –ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ κλπ.

Η Ομοσπονδία ενημερώνει όλους τους επιχειρηματίες Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων , Δωματίων, Κατοικιών και Βιλλών ότι έχει ξεκινήσει ο εφοδιασμός των επιχειρήσεων με ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ για το 2018 σύμφωνα με το  Ν.4403/16 καθώς επίσης και  στους κατόχους κάρτας  μέλους της, παρέχει την υπηρεσία της Γνωστοποίησης εντελώς δωρεάν, όπως και κάθε άλλη πληροφορία που αφορά την νόμιμη λειτουργία των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί.