«Είναι σοβαρή η κατάσταση, μην γελάτε»

Μια συγκλονιστική μάχη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2. Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το πολυπόθητο έπαθλο.

Το σκορ ήταν 9 – 8 υπέρ των Διασήμων και ήταν η σειρά της Κατερίνας Δαλάκα για τους Διάσημους και της Μελίνας από τους Μαχητές. Και οι δύο ήταν αρκετά γρήγορες στο στίβο μάχης όμως όλα κρίθηκαν για άλλη μία φορά στον στόχο. Η παίκτρια των Διασήμων ήταν πιο εύστοχη και κατάφερε να σπάσει πρώτη τα δύο πλακάκια με αποτέλεσμα να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα της.

Έτσι, η ομάδα των Διασήμων απόλαυσαν μία λαχταριστή μακαρονάδα ολικής αλέσεως με κόκκινη σάλτσα.  Στο στρατόπεδο των Μαχητών το κλίμα ήταν δυσάρεστο. Ο Θοδωρής ζαλιζόταν και η Μελίνα μετά τον αγώνα πήγε για ιατρικό έλεγχο.

Μετά τον αγώνα επάθλου, οι δύο ομάδες του Survivor ήρθαν αντιμέτωπες με μία ακόμα αναμέτρηση. Αυτή τη φορά η ταχύτητα ήταν το κλειδί για να απολαύσουν οι νικητές ντόνατς με σοκολάτα.

Οι Διάσημοι δεν φάνηκαν και τόσο τυχεροί σε αυτόν τον αγώνα και το προβάδισμα το είχαν οι Μαχητές. Όταν το σκορ ήταν 8 – 4 η Ελένη Χατζίδου είχε αγχωθεί αρκετά, την ίδια ώρα όμως η παρουσιάστρια της ομάδας έπαιρνε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αστεία…

«Είναι πολύ δυνατή ρε συ η Ζωή. Είναι θηρίο! Εγώ την παίρνω για καλό τόσο καιρό; Μήπως για αυτό δεν αναδεικνύεται το ταλέντο μου; Επειδή παίζω με την Ζωή;», αναρωτιέται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με χιουμοριστικό τρόπο μετά τη νίκη της Ζωής.

Ενώ η Ελένη Χατζίδου την διακόπτει λέγοντάς της: «Είναι σοβαρή η κατάσταση, μην γελάτε. Χάνουμε το έπαθλο τώρα και δεν είναι και λίγο. Είναι αγχωτική στιγμή».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook